Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Витсамо Фрут Жүүс ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
БАРМЕН

Төрөл бүрийн холимог уух зүйл бэлтгэх Баарны цэс гаргах, ашиглах бүтээгдэхүүний захиалга, тооллого хийх Төлбөр, тооцоотой холбоотой ажлуудыг хийх Баарны шилэн эдлэл, зориулалтын багаж хэрэгсэл, орчныг ариун цэвэр байлгах Бусад Бармений чиг үүргийн ажлууд

ҮЙЛДВЭРИЙН ОПЕРАТОР

Хариуцсан машины иж бүрдлийг горимын дагуу ажиллуулах бүрэн бүтэн байдал болон чанарын хяналт тавих Ажлын явцад шугам хоолой, жийргэвч, машин, тоног төхөөрөмжинд гарсан эвдрэл гэмтлийг мастерууд болон ерөнхий инженерийн тусламжтайгаар оношилж засах, засахад туслах, бэлдэх Бусад бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд шаардлагатай жижиг ажлууд

РЕСЕПШН /ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ/

Зочидтой харилцах, утсанд хариулах, мэдээлэл өгөх. Ажилчид болон Зочдод чиглүүлэг өгөх, өрөө байр зохицуулах Дүрэм журмыг дагаж мөрдөн аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах Ажлын багт бичиг баримт бүрдүүлэх, харилцаа холбоо тогтоох, зөрчил дутагдал болон  тасралтгүй хэрэгцээ шаардлага зэргийг танилцуулах, зохицуулах гэх мэтээр ажлуудыг хийх Бусад шаардлагатай ажил үүргийг гүйцэтгэж багийн ажилд хувь нэмэр оруулах. 

ЗӨӨГЧ

Рестораны ширээнүүдийг үйлчилгээнд бэлдэх Зочдыг угтаж ширээнд нь суулгах, хоолны цэс танилцуулж үйлчлэх, найрсаг харилцаа үүсгэх Төлбөр хүлээж авах Бусад Зөөгчийн чиг үүргийн ажлууд

ҮЙЛДВЭРТ НАЙРЛАГЫН ТЕХНОЛОГИЧ

Үйлдвэрлэл явуулахад түүхий эд материалаас эцсийн бүтээгдэхүүн болж хэрэглэгчдэд хүрэх хүртэлх бүх шатны технологийн горим, эрүүл ахуйн стандартын дагуу үйлдвэрлэл явуулахад анхаарч, хяналт тавьж ажиллах

BC АНГИЛАЛТАЙ БОРЛУУЛАЛТЫН ЖОЛООЧ

Ойрын хөдөө орон нутгийн маршрутанд урьдчилсан захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн түгээж ажиллана. 2-лаа явна.

ХАМГААЛАГЧ /ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ/

Амралтын газрын аюулгүй байдлыг хамгаалах

УГТАГЧ /ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ/

Зочдыг угтан авах, үдэж өгөх Зочдын ачаа тээшийг өрөөнд нь зөөж оруулах, гаргах Бусад зочдод туслах ажил

ТУСЛАХ ТОГООЧ /БЭЙКЭРИ ТОГООЧ/ ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ

Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж хийх, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид туслах, цэвэрлэгээ хийх /Бэйкэри тогооч нарийн боов, талх, бусад амттан гаргах/

ЗӨӨГЧ /ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ/

Рестораны ширээнүүдийг үйлчилгээнд бэлдэх Зочдыг угтаж ширээнд нь суулгах, хоолны цэс танилцуулж үйлчлэх, найрсаг харилцаа үүсгэх Төлбөр хүлээж авах Бусад Зөөгчийн чиг үүргийн ажлууд

БАРМЕН /ТЭРЭЛЖИД БАЙРЛАХ/

Төрөл бүрийн холимог уух зүйл бэлтгэх Баарны цэс гаргах, ашиглах бүтээгдэхүүний захиалга, тооллого хийх Төлбөр, тооцоотой холбоотой ажлуудыг хийх Баарны шилэн эдлэл, зориулалтын багаж хэрэгсэл, орчныг ариун цэвэр байлгах Бусад Бармений чиг үүргийн ажлууд

ҮНДСЭН ХООЛНЫ БОЛОН ГРИЛЛ ТОГООЧ

Европ, Монгол хоолны үндсэн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ Грилл тогоочийн туршлагатай бол зөвхөн грилл дээр ажиллана  

ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН АЖИЛТАН

Байгууллагын сургалт, хөгжлийн журам боловсруулах Сургалтын хэрэгцээ тодорхойлох Төлөвлөгөө, тайлан, үр дүнгийн шинжилгээ боловсруулах Сургалт боловсруулах, орох, гадны сургалт зохион байгуулах Бусад сургалт, хөгжилтэй холбоотой ажил /шаардлагатай тохиолдолд сонгон шалгаруулалт, бүрдүүлэлтэнд оролцох/

ХУДАЛДААНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧ

Байгууллагыг төлөөлөн харилцагч нартай холбоо тогтоох, гэрээ байгуулах Бүтээгдэхүүний мэдээллээр хангах, сурталчлан таниулах, захиалга авах Авлагын болон захиалгын төлөвлөгөө гаргаж, төлөвлөгөөний дагуу ажиллах

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, 10 хороо, Сургуулийн гудамж, Витсамо Фрут Жүүс ХХК өөрийн байр

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.
557024