Компанийн хоол үйлдвэрлэл болон үйлчилгээний стандартыг хангуулах, эрүүл ахуйн нөхцөлийг бүрдүүлэх, хоол хүнсний эрүүл аюулгүй байдалд хяналт тавих, эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр үйлчлүүлэгчдийг хангах
Кемпийн эд хогшилыг бүрэн бүтэн байдлаар хангах Засвар үйлчилгээ, засварын ажлыг гүйцэтгэх Ажлын аюулгүй байдлын стандартыг мөрдөх Ажлын бүртгэл хөтлөх
Байрны доторхи ариун цэвэр болон хоолны хэрэгсэлийн ариун цэвэрийг өндөр түвшинд байлгаж, соёлч боловсон, түргэн шуурхай үйлчилгээнд анхаарч, ажилтнуудын тав тухтай ажиллах орчныг бүрдүүлэхэд бүхий л ажлаа чиглүүлэх, хоолны заалны цэвэр цэмцгэр байдлыг хариуцан ажиллана
Нийтийн хоолыг цаг хугацаанд нь эрүүл ахуйн шаардлагыг хангасан түвшинд түргэн шуурхай, амт чанартай бэлтгэж хүргэх
Бараа, материалын захиалга хүлээн авах, хуваарилах, бэлдэх, хүргүүлэх Анхан шатны баримт бичиг үйлдэх Программ дээр орлого, зарлага бүртгэл, хөдөлгөөн хийх Хариуцсан хөрөнгийн бүртгэл тооцоог хийх Барааны захиалгыг хэвийн тасалдалгүй хангах Агуулахын бараа материалыг хариуцах, барааг ирэхэд тоо ёсоор хүлээн авах, хүлээлгэн өгөх