Ажлын байрыг үйлчлүүлэгчид зориулан засаж бэлтгэх, тогоочийн бэлдсэн хоол, хүнс зэргээр үйлчлүүлэгчидэд үйлчлэх Үйлчилгээний үед ширээн дээрх хүнс болон бусад зүйлсийн дүүргэлтүүдийг хийх Үйлчилгээний үед үйлчлүүлэгчидтэй харилцах стандарт журмыг дагаж мөрдөж ажиллах Үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, хоол болон уух зүйлсийг зөөж үйлчлэх Хүлээн авалтын бэлтгэж ажлыг хийж, хүлээн авалтанд оролцож ажиллах
Компанийн эд хөрөнгө, үнэ бүхий зүйлийг бүртгэж тоолон, аюулгүй байлгаж хадгалан, шаардлагатай үед гаргаж компанийн аяллын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх
Үйлчилгээг стандартын дагуу чанартай гүйцэтгэх; Үйлчлүүлэгчийн сонголтод дэмжлэг үзүүлэх; Тек болон агуулахын бүх барааны бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах Төрөл бүрийн коктейль хийх, найруулах Уух зүйлийн хадгалалтын горим, хугацааг хянаж, шалгах