-Эмнэлгийн ажилтнуудад зориулж өндөр чанартай, тэжээллэг, амт чанараа алдаагүй хоол хүнсийг бэлтгэх. Ажилчдын хоолны цэсийг төлөвлөх, бэлтгэх Хоол хүнсний зохистой хадгалалт, бүртгэлийг хариуцах
Лабораторийн дотоод журам, халдвар хамгааллын дүрмийг чандлан сахиж, шинжилгээг стандартын дагуу чанартай хийж гүйцэтгэх.
Төслүүд дээр судалгаа хийх Бараа материалын үр ашигт дүн шинжилгээ хийх Үйлчилгээний төрөл, шинээр нэвтрүүлэх үйлчилгээ дээр тооцоолол судалгаа хийх Санхүүгийн шинэчлэл хийгдэж буй программууды болон шинээр нэвтрүүлж буй програмуудыг нэвтрүүлэхэд оролцох Худалдан авалтын судалгаа хийх АБТ-нд заасан тодорхойлолтын дагуу
Байгууллагын цалин, хөдөлмөрийн хөлсний тооцооллыг журам, заавар, тушаал, хөдөлмөрийн гэрээнд нийцүүлэн нэгтгэн хийх; Цалингийн зардлын бүртгэлийг НББОУС, СТОУС, татварын бодлого, байгууллагын дотоод журмын хүрээнд бүртгэх; Компанийн бусад дотоод ажил үүргүүдэд оролцох