-Санхүү, ХХОАТ, НДШ, НӨАТ, Татварын тайлан гаргах -Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар хангах -Тооцооны нягтлан бодогч, ББНярав, нарт хяналт тавих, чиглүүлэх, удирдлагаар хангах -Харилцагчидтай хийсэн гэрээний төлбөр тооцоонд хяналт тавих -НББ-ийн үйл ажиллагааг НББ-н хуулийн дагуу удирдан зохион байгуулах, хяналт тавих
Угааж өнгөлөх хэрэгсэл /стакан, хундага, халбага, сэрээ, хутга, кофены машин/ Өмнөх ээлжнээс тек, хөргүүрт байгаа барааг тооллого хийж хүлээн авч хүлээлгэн өгч байх Тек, хөргүүрийн дутуу барааг захиалгын хуудсаар барааны няраваас захиалан хүлээн авч байх Үйлчлүүлэгчийн захиалгын дагуу уух болон хоолыг програмд оруулж гал тогоонд 1%-г гаргаж өгөх Зөөгчийн үйлчилгээ болон өрөөнд үйлчлэх хүргэлтэнд хяналт тавих Шаардлагатай тохиолдолд зөөгчгүй үед зөөгч хийж байх Үйлчлүүлэгчдийн тооцооны хуудасны нэг хэсгийг авч үлдэх ба тооцоог хийнэ Кассын машин дээр тухайн өдрийн бичилтийг хийж байх Хүлээн авалттай үед урьд өдөр нь заалыг засаж бэлтгэж бэлэн болгож байх
Ээлжийн хуваарийн дагуу багт нэгдэн ажиллах Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны стандарт, шаардлага, холбогдох журмыг мерден ажиллах Технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай эрүүл Европ, Монгол хоолоор уйлчлэх
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хоолны цэс технологийн карт, орцыг хянан баталгаажуулж байх Хоол үйлдвэрлэлийн тайлан гаргах Хүлээн авалтын хоолны амт чанарыг технологи картын дагуу амт чанартай гаргаж ажиллах