Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 11-р хороо, Стадиум оргил ХД-43, Номадс Хоспиталити Логистик төв

Номадсын Сүлжээ Ресторан - Нээлттэй ажлын байрууд

2022-01-27
ЭРҮҮЛ АХУЙЧ / Кемпэд ажиллах /

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллах;
Хүнсний аюулгүй байдал хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр
боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих, орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах ажил гүйцэтгэнэ.
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих

2022-01-27
Бэлтгэгч /кемпэд/

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэхэд туслаж, бэлтгэл ажлыг хангах ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна. 

2022-01-27
Угаагч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-26
Бэлтгэгч /кемпэд/

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэхэд туслаж, бэлтгэл ажлыг хангах ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна. 

2022-01-26
Угаагч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-24
ЭРҮҮЛ АХУЙЧ / Кемпэд ажиллах /

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллах;
Хүнсний аюулгүй байдал хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр
боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих, орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах ажил гүйцэтгэнэ.
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих

2022-01-24
Ресепшн /Кемпэд байрлан ажиллах /

- 28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллах;

2022-01-24
Үйлчлэгч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-24
Угаагч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-24
НИЙТИЙН ХООЛНЫ ТОГООЧ (КЭМПЭД АЖИЛЛАХ)

 28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна. 

2022-01-24
Цахилгаанчин /кемпэд/

1. Кэмпийн барилга байгууламжийн дотор, гадна цахилгаан хангамж, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдал, хэвийн ажиллагааг хангах
2. Цахилгаан тоног төхөөрөмжүүдийн хангамжийн хэвийн ажиллагааг хангах, урьдчилсан үзлэг гүйцэтгэх
3. Барилгын цахилгааны самбаруудын хэвийн ажиллагааг хангах 
4. Аюулгүй ажиллагааны заавар, зөвлөмжийг тогтмол дагаж мөрдөх

2022-01-24
Нярав /кемпэд/

- Кэмпэд 28/14 ээлжээр байрлаж ажиллах
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааны бараа материалыг шаардах хуудсаар гаргах
- Бараа материалын захиалга хүргүүлэх, хүлээн авах; 
- Агуулахын үлдэгдэл, орлого, зарлага зэрэг бүртгэл хийх, хянах; 
- Агуулахын эмх цэгцийг хангах; 
- Бараа материалын тооллого гүйцэтгэх, удирдлаганд тайлагнах; 
- Хангамж, тээврийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ачилт, тээвэрлэлтэнд туслах

2022-01-24
Жолооч,гадна талбайн ажилтан( Кемпэд)

Техник хэрэгслийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцна.
Ажиллах явцадаа холбогдох хууль журмын дагуу ажиллана.

2022-01-06
Хүний нөөцийн мэргэжилтэн

1. Нийт сүлжээ ресторануудын салбарын хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийг хийх
2. Хүний нөөцийн мэдээллийн санг үүсгэх, нэгтгэх,
3. Хүний нөөцийн менежерийн чиг үүргийн хүрээнд ажлын төлөвлөгөө боловсруулах, тайлан танилцуулах, шинэчлэн сайжруулах.
4. Сонгон шалгаруулалт хийх
5. Хүний нөөцийн сошиал сувгуудыг идэвхижүүлэх
6. Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын орчин үеийн чиг хандлагуудыг судлах, хэрэгжүүлэх
 

2022-01-17
Ресепшн

* Зочин хүлээн авах, угтах
* Зочид байрлуулах

2022-01-06
ХЭВЛЭЛИЙН ГРАФИК ДИЗАЙНЕР

Захиалгын дагуу ирсэн хэвлэлийн эх бэлтгэлийг хийж гүйцэтгэх
Шинэ төсөл, хөтөлбөрийн бренд бүүк, концепц, үйл ажиллагааны хэвлэмэл контентуудыг захиалгын дагуу хийх
Рестораны үндсэн болон улиралын менюны дизайн хийх
Маркетингийн идэвхжүүлэлтийн интернет орчинд тавигдах сурталчилгааны постеруудын эх бэлтгэл, дизайн хийх

2022-01-06
ЭРҮҮЛ АХУЙЧ АВНА

Хүнсний аюулгүй байдал хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих, орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах ажил гүйцэтгэнэ.
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих

2022-01-06
Маркетинг менежер / сүлжээ ресторан /

1. Байгууллагын эрхэм зорилго, концепцио хадгалсан маркетингийн идэвхжүүлэлтийн ажлыг зохион байгуулж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,
2. Байгууллагыг төлөөлөн төрийн болон ТББ, аж ахуйн нэгж байгууллагууд, хэвлэл мэдээллийн байгууллагуудтай хамтран ажиллах
3. Ажлын байрны чиг үүргийн дагуу ажлаа төлөвлөх, тайлагнах, хянах, сайжруулах ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.
4. Үйлдвэрлэл үйлчилгээний өвөрмөц онцлогийг мэдээллийн бүхий л сувгуудаар олон нийтэд сурталчлан таниулах.
5. Зах зээл дээр бараа, бүтээгдэхүүний борлуулалтыг хамгийн их хувиар өсгөх стратегийн болон үнийн бодлогыг боловсруулан хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжтай байх бүхий л үйл ажиллагааг зохицуулна.

2022-01-06
Хүнсний үйлдвэрт САВЛАГЧ

 
1. Тухайн єдрийн захиалгын дагуух үйлдвэрлэлийг хийж гүйцэтгэх
2. Нэгж бүтээгдэхүүнийг технологийн картын дагуу үйлдвэрлэх, чанар стандартыг барьж ажиллахад анхаарах, үйлдвэрлэлийн дамжлагыг зєв тєлєвлєж ажиллах.
3. Цехэд ашиглагдаж байгаа түүхий эд болон бэлдэц бүтээгдэхүүнийг зориулалтын саванд хийж хадгалах горимын дагуу ангилж хадгалах.
4. Үйлдвэрлэлд ашиглагдах хагас боловсруулах бүтээгдэхүүнийг зориулалтын саван хийж ашиглах
5. Ажлын байр, багаж, хэрэгсэл, тоног төхөөрөмжүүдийг цэвэрлэх.

2022-01-06
Түгээлтийн жолооч

1. Стандартын шаардлага хангасан техник хэрэгслээр бараа бүтээгдэхүүнийг хүрэх газарт цаг хугацаанд хүргэх.
2. Техник хэрэгслийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцна.
3. Стандартын шаардлага хангасан сав баглаа боодолтой бараа бүтээгдэхүүн ачилт хийх, түүн дээр хяналт тавих.
4. Ажиллах явцадаа холбогдох хууль журмын дагуу ажиллана.

2022-01-06
ХУДАЛДААНЫ ТӨЛӨӨЛӨГЧ

1. Харилцагч байгууллагууд болон жижиглэн худалдааны харилцагчдын бүх захиалгыг нэгтгэх, захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрээс захиалан авах
2. Үйлдвэрээс гарч байгаа бүтээгдэхүүний орц, гарцанд хяналт тавьж, харилцагчдын санал хүсэлтийг уламжлан байнгын сайжруулалт хийж ажиллах
3. Борлуулалтын ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх,
4. Харилцагчдаас ирэх санал гомдол хүлээн авч, шийдвэрлэх
5. Борлуулалтын шинэ суваг олох /Зах зээлийн шинэ боломжийг судлах/
6. Тайлан төлөвлөгөө боловсруулах, тайлагнах, дүгнэх

2022-01-06
Рестораны үйлчилгээний менежер

1. Хариуцсан нэгжийн үйл ажиллагаа, үйлчилгээг өдөр тутамд хэвийн явуулах
2. Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, чиглүүлэх
3. Үйлчилгээний стандарт, ХАБ, ХАБЭА-г хангуулах, шалгах
4. Хоолны гарцанд хяналт тавьж, рестораны ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх, төлбөр тооцоог хянах
5. Санал гомдол хүлээн авч, удирдах албан тушаалтанд танилцуулж шийдвэрлүүлэх, гомдолгүй болгоход анхаарах 6. Тайлан төлөвлөгөө боловсруулах, тайлагнах, дүгнэх

2022-01-03
Төслийн менежер\ кэмп менежер

- Кэмп, катеринг үйлчилгээний төслийн багийг удирдан зохион байгуулах;
- Компанийн бодлого, журам болон кэмпийн үйлчилгээний стандартыг төслийн хүрээнд хэрэгжүүлэх, катеринг үйлчилгээг чанартай, хэвийн үзүүлэхэд хяналт тавих;
- Төслийн ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэл, аюулгүй ажиллагааг хянах, зааварлах;
- Төслийн үр ашгийг нэмэгдүүлэх, санхүүгийн болон бараа материалын зарцуулалт, зардлыг хянах; 
- 28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллах;

2022-01-04
НИЙТИЙН ХООЛНЫ ТОГООЧ (КЭМПЭД АЖИЛЛАХ)

- 28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна. 

2022-01-04
Үйлчлэгч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-04
Угаагч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2022-01-04
Нярав ажилд авна

- Кэмпэд 28\14 ээлжээр байрлаж ажиллах
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааны бараа материалыг шаардах хуудсаар гаргах
- Бараа материалын захиалга хүргүүлэх, хүлээн авах; 
- Агуулахын үлдэгдэл, орлого, зарлага зэрэг бүртгэл хийх, хянах; 
- Агуулахын эмх цэгцийг хангах; 
- Бараа материалын тооллого гүйцэтгэх, удирдлаганд тайлагнах; 
- Хангамж, тээврийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ачилт, тээвэрлэлтэнд туслах

2022-01-04
Жолооч( Кемпэд байрлаж ажиллах )

Техник хэрэгслийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцна.
Ажиллах явцадаа холбогдох хууль журмын дагуу ажиллана.

2021-12-30
НИЙТИЙН ХООЛНЫ ТОГООЧ (КЭМПЭД АЖИЛЛАХ)

- 28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна. 
 

2021-12-30
Үйлчлэгч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2021-12-30
Угаагч ( Кемпэд байрлаж ажиллах )

28/14 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна. 

2021-12-30
Жолооч( Кемпэд байрлаж ажиллах )

Техник хэрэгслийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцна.
Ажиллах явцадаа холбогдох хууль журмын дагуу ажиллана.

2021-12-30
Нярав ажилд авна

- Кэмпэд 28\14 ээлжээр байрлаж ажиллах
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааны бараа материалыг шаардах хуудсаар гаргах
- Бараа материалын захиалга хүргүүлэх, хүлээн авах; 
- Агуулахын үлдэгдэл, орлого, зарлага зэрэг бүртгэл хийх, хянах; 
- Агуулахын эмх цэгцийг хангах; 
- Бараа материалын тооллого гүйцэтгэх, удирдлаганд тайлагнах; 
- Хангамж, тээврийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ачилт, тээвэрлэлтэнд туслах

© Номадсын Сүлжээ Ресторан. 2003-2022 он

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2022.