Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба кемпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна.
800,000 - 1,000,000Өмнөговь аймаг20/10 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна.
Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна.
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргийн дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.
-20/10 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана;
- Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэхэд туслаж, бэлтгэл ажлыг хангах ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба кемпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна.
800,000 - 1,000,000Өмнөговь аймаг20/10 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллана.
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба Кэмпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна.
1. Кэмпийн барилга байгууламжийн дотор, гадна цахилгаан хангамж, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдал, хэвийн ажиллагааг хангах
2. Цахилгаан тоног төхөөрөмжүүдийн хангамжийн хэвийн ажиллагааг хангах, урьдчилсан үзлэг хийж гүйцэтгэх
3. Барилгын цахилгааны самбаруудын хэвийн ажиллагааг хангах
4. Аюулгүй ажиллагааны заавар, зөвлөмжийг тогтмол дагаж мөрдөх
Кэмпийн байрлагч нарт технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Ази, Европ, Монгол хоолоор үйлчлэх ба Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны дүрмийг мөрдөн ажиллахад анхаарна.
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргийн дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.
20/10 ээлжийн хуваарийн дагуу кэмпэд байрлан ажиллах;
Хүнсний аюулгүй байдал хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр
боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль, стандарт, тогтоомжийн дагуу журам, заавар, хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, хяналт тавих
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих, орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийх, технологийн туршилт явуулах ажил гүйцэтгэнэ.
Бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих
1. Кэмпийн барилга байгууламжийн дотор, гадна цахилгаан хангамж, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдал, хэвийн ажиллагааг хангах
2. Цахилгаан тоног төхөөрөмжүүдийн хангамжийн хэвийн ажиллагааг хангах, урьдчилсан үзлэг хийж гүйцэтгэх
3. Барилгын цахилгааны самбаруудын хэвийн ажиллагааг хангах
4. Аюулгүй ажиллагааны заавар, зөвлөмжийг тогтмол дагаж мөрдөх
Гал тогоо, угаалга, цэвэрлэгээ үйлчилгээнд ээлжийн хуваариар ажиллах ба кемпийн дүрэм журам, ХАБ-ын зааварчилгааг мөрдөж ажиллахад анхаарна.
800,000 - 1,000,000Өмнөговь аймагЗочид буудлын барилгын эвдрэл гэмтэл /сантехник, байгууллагын тавилга, барилгын засвар үйлчилгээ/ гэх мэт эд хогшлын засвар үйлчилгээг шаардлагад нийцүүлэн хийж гүйцэтгэнэ.
1,000,000 - 1,200,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэгХотын төвд байрлалалтай зочид буудлын цагаан хэрэглэл угаалга, индүүдлэг хийх.
1,000,000 - 1,200,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг
1. Хариуцсан нэгжийн үйл ажиллагаа, үйлчилгээг өдөр тутамд хэвийн явуулах
2. Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, чиглүүлэх
3. Үйлчилгээний стандарт, ХАБ, ХАБЭА-г хангуулах, шалгах
4. Хоолны гарцанд хяналт тавьж, рестораны ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх, төлбөр тооцоог хянах
5. Санал гомдол хүлээн авч, удирдах албан тушаалтанд танилцуулж шийдвэрлүүлэх, гомдолгүй болгоход анхаарах
6. Тайлан төлөвлөгөө боловсруулах, тайлагнах, дүгнэх
Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний талаар хэрэглэгчдэд танилцуулан зөвөлгөө өгөх
Утсаар захиалга авч хүргэлтийн ажилтнуудтай хамтран ажиллах
Харилцагч гарт үйлчилгээгээ дэлгэрэнгүй тайлбарлаж, тодорхой мэдээллээр хангах