Сургуулийн гал тогоонд 550-600 хүний өдрийн хоол хүнсний бэлтгэлд туслах, угаалга, цэвэрлэгээг цаг хугацаанд нь хийж дуусгах, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хангах, бусад дүрэм журмыг сахин, стандарт мөрдөж ажиллах.
- Сургалтын хөтөлбөр (киррикюлим) төлөвлөн боловсруулах - Сургалтын хөтөлбөрөөр хичээл заах - Сургалтын хөтөлбөрөө үнэлж, сайжруулах - Сургалтын үйл ажиллагааг дэмжих - Багшийн хөгжлийг хангах - Суралцагчдын хүмүүжил төлөвшилтөд хувь нэмэр оруулах
Сургуулийн гал тогоонд 350-400 орчим хүний өдрийн хоол ундыг технологийн дагуу цаг хугацаанд нь амт чанартай үйлдвэрлэх, хоолны бэлтгэл ажлыг багаараа түргэн шуурхай хийж дуусгах, хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан үйлдвэрлэх, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах, бусад дүрэм журмыг сахин, стандарт шаардлагыг хангаж ажиллах...
Багш ажилчид, сурагчдыг урьдчилан сэргийлэх үзлэгт оруулж эрүүл мэнд бие бялдрын хөгжилтийн төвшин тогтоон, тэдний эрүүл мэндийг сахин хамгаалах Эмнэлгийн анхан шатны яаралтай тусламж үзүүлэхэд шаардлагатай эм тариа, багаж хэрэгслийн бэлэн байдлыг хангаж ажиллах Сурагчдын эрүүл мэндийг хянах картыг хөтөлж, хяналт тавьж ажиллах Халдварт өвчин гарсан тохиолдолд харьяалах дүүргийн эрүүл мэндийн албанд яаралтай мэдээлж голомтын арга хэмжээг авах Сургуулийн үдийн цай, хоолны чанарт эрүүл аюулгүй байдлын хяналт тавих Сургуулийн гадна, дотно орчны ариун цэвэр, эрүүл ахуйд хяналт тавих Эрүүл мэндийн боловсрол олгох хичээлийн хуваарь, заагдаж буй хичээлийн чанарт цаг үеийн байдалтай холбогдуулан сургалт семинар, сурталчилгааг тогтмол явуулах