Хээрийн ангийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай НББҮРТГЭЛИЙН баримт бичгийг хөтлөх, өдөр бүр мэргэжлийн өндөр түвшинд гүйцэтгэх удирдлагуудаас өгсөн үүрэг даалгаврыг нягт нямбай түргэн хугацаанд хийж гүйцэтгэх
Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай баримт бичгийг боловсруулах, бүрдүүлэх, хөтлөх, шаардлагатай хийх, удирдлагуудаас өгсөн үүрэг даалгаврыг нягт нямбай түргэн хугацаанд хийж гүйцэтгэх
Хоол үйлдвэрлэл, хүнсний ханган нийлүүлэлт, хадгалалт, тээвэрлэлтэд эрүүл ахуйн дадлыг мөрдүүлэх Эрүүл ахуйн холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм, журмыг мөрдлөг болгон ажиллах Илэрсэн үл тохирлыг засаж залруулан холбогдох тайлан мэдээг гаргаж тайлагнадаг байх Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах Эрүүл ахуйтай холбоотой бүхий л дүрэм журам, шалгах хуудсуудыг боловсруулах, сургалт зохион байгуулах
Төслийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах; Хэрэглэгчийн хэрэгцээ, шаардлагыг судалж, сэтгэл ханамжтай хамтран ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх; Төслийн үйл ажиллагаанд хэрэглэгдэж буй тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгө, бараа материалын ашиглалтыг хянаж, эдийн засгийн хэмнэлттэй, ашигт ажиллагааг хангах; Төслийн хүрээнд ажиллах хүчний сонгон шалгаруулалт хийх, гүйцэтгэх ажлын чиг үүргийг танилцуулах, сургаж хөгжүүлэх, гүйцэтгэлийг үнэлэх, хөдөлмөрийн харилцааг удирдах; Төслийн үйл ажиллагаа явагдаж байгаа орон нутагтай харилцах, харилцан ашигтай хамтран ажиллах нөхцөлүүдийг бий болгох.
Кемпэд ажиллагсдыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, олон нэр төрлийн амт чанартай хоолоор ханган ажиллах, бүх төрлийн өглөөний хоол, өдрийн хоолны цэс, оройн хоолны цэс, шинэ хоолны цэс, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, буфет хоолны цэс цэсийг зохиож, хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л хүрээнд хяналтыг тавин ажиллах, технологи карт гаргах болон үйлчлүүлэгчдийн эрэлт хэрэгцээг судлах зэрэг болон ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүргийг гүйцэтгэнэ
Компанийн бизнесийн үндсэн үйл ажиллагаанд хөдөлмөр хамгаалал, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хяналтыг өндөр түвшинд тавьж, ISO45001:2018 стандартын шаардлагыг биелүүлэн ажиллах, компанийн үйл ажиллагааны онцлогоос хамааран ажилтнуудад ХАБЭА тухай мэдлэг мэдээлэл, зааварчилгааг байнга өгч ажилбар бүрийг эрсдэлгүй, аюулгүй байлгах