Хээрийн ангийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай НББҮРТГЭЛИЙН баримт бичгийг хөтлөх, өдөр бүр мэргэжлийн өндөр түвшинд гүйцэтгэх удирдлагуудаас өгсөн үүрэг даалгаврыг нягт нямбай түргэн хугацаанд хийж гүйцэтгэх
Гал тогооны дотоод дэг журам, үйлдвэрлэлийн ажиллагаа, ариун цэврийг өндөр хэмжээнд сахин ажиллах Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагааны заавартай заавал танилцан, байнгын мөрдлөг болгон ажиллах Ахлах тогооч, тогоочийн өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу, тухайн өдөр хэрэглэгдэх махыг зохих хэмжээгээр жинлэж, хоол үйлдвэрлэлд хэрэглэхэд бэлэн болгох Хотоос тээвэрлэгдэж очсон махыг тухай бүрт нь үзэж шалган, чанар стандартын шаардлага хангахгүй тохиолдолд ерөнхий тогооч, ахлах тогоочид мэдэгдэн, акт үйлдэн буцаах Тээвэрлэж ирсэн махыг хөргүүрт эмх цэгцтэй хураах Махыг шулах, ангилах, хэрчих
Кемпэд ажиллагсдыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, олон нэр төрлийн амт чанартай хоолоор ханган ажиллах, бүх төрлийн өглөөний хоол, өдрийн хоолны цэс, оройн хоолны цэс, шинэ хоолны цэс, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, буфет хоолны цэс цэсийг зохиож, хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л хүрээнд хяналтыг тавин ажиллах, технологи карт гаргах болон үйлчлүүлэгчдийн эрэлт хэрэгцээг судлах зэрэг болон ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүргийг гүйцэтгэнэ
Хүний нөөцийн хөдөлмөрийн харилцааны функцыг хариуцан ажиллах Хүний нөөцийн үйл ажиллагаатай холбоотой бүхий л бичиг баримт (тушаал, хөдөлмөрийн гэрээ, ажлын байрны тодорхойлолт гм)-уудыг боловсруулан батлуулж, хэрэгжилтийг ханган ажиллах Смарт систем дээр ажиллах, хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой өөрчлөлт, мэдээлэл бүрийг оруулах Ажилтнуудын ээлжийн амралттай холбоотой хуваарийг гарган ажиллах Сар бүрийн цалингийн мэдээлэлд холбогдох мэдээллийг илгээх Ажилтнуудын хувийн хэргийг архивлах ажиллагааг хийж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэл, хүнсний ханган нийлүүлэлт, хадгалалт, тээвэрлэлтэд эрүүл ахуйн дадлыг мөрдүүлэх Эрүүл ахуйн холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм, журмыг мөрдлөг болгон ажиллах Илэрсэн үл тохирлыг засаж залруулан холбогдох тайлан мэдээг гаргаж тайлагнадаг байх Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах Эрүүл ахуйтай холбоотой бүхий л дүрэм журам, шалгах хуудсуудыг боловсруулах, сургалт зохион байгуулах
Кемпийн хоол үйлдвэрлэлд өглөөний цай болон өдөр оройн хоолны десерт бэлтгэх, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, амт чанар, өнгө үзэмж сайтай талх нарийн боовыг бие даан гаргах, шаардлагатай тохиолдолд баярын бялуу зэрэг захиалгат бүтээгдэхүүн хийж, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг өндөр байлгах.
Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай баримт бичгийг боловсруулах, бүрдүүлэх, хөтлөх, шаардлагатай хийх, удирдлагуудаас өгсөн үүрэг даалгаврыг нягт нямбай түргэн хугацаанд хийж гүйцэтгэх
Төслийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах; Хэрэглэгчийн хэрэгцээ, шаардлагыг судалж, сэтгэл ханамжтай хамтран ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх; Төслийн үйл ажиллагаанд хэрэглэгдэж буй тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгө, бараа материалын ашиглалтыг хянаж, эдийн засгийн хэмнэлттэй, ашигт ажиллагааг хангах; Төслийн хүрээнд ажиллах хүчний сонгон шалгаруулалт хийх, гүйцэтгэх ажлын чиг үүргийг танилцуулах, сургаж хөгжүүлэх, гүйцэтгэлийг үнэлэх, хөдөлмөрийн харилцааг удирдах; Төслийн үйл ажиллагаа явагдаж байгаа орон нутагтай харилцах, харилцан ашигтай хамтран ажиллах нөхцөлүүдийг бий болгох.