Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Кемпински Хаан Палас

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ

 Бэлэн мөнгө, үндсэн хөрөнгийн бүртгэл хөтлөх Үндсэн хөрөнгө, хангамжийн тооллого хийх Харилцагчидтай тооцоо нийлэх НӨАТ тайлан гаргах

BARTENDER / БАРТЕНДЕР

Кемпински зочид буудлын үйлчилгээний стандартын дагуу өөрийн хүлээсэн үүргээ халуун дотноор мэргэжлийн өндөр түвшинд гүйцэтгэн зочидод хоол хүнс ба ундааны зүйлсээр үйлчилэх хариуцлага хүлээн авна. Зочид буудлын лоунжд төрөл бүрийн коктейль бэлтгэж, зочид үйлчлүүлэгчид үйлчлэх Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж текийг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах Уух зүйлийн хадгалалтын горим, хугацааг хянаж, шалгах Баг удирдан зохион байгуулах чадвартай Цагийн хуваарь 15-00 цаг, ажлын 5 хоногтой 

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН / ROOM ATTENDANT

Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх; Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах; Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

ХАБ МЕНЕЖЕР / SAFETY MANAGER

Удирдлагын дэмжлэгтэйгээр ХАБ-н тухай хууль тогтоомж болон бусад холбогдох журам, стандартын хүрээнд компанийн ХАБ-н удирдлага, зохион байгуулалт, бодлогыг хэрэгжүүлэх, хяналт тавих. Нийт ажилчдын хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг сайжруулах зорилготой хөтөлбөрүүдийг удирдах боловсронгуй болгох, хэлтсийн удирдлагууд болон ахлах ажилтнуудтай хамтран тэдний ажиллах хүчийг аюулгүй, чадварлаг, мэргэжлийн байдлаар удирдан зохион байгуулах.

ХҮЛЭЭН АВАЛТЫН ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ / BANQUET SUPERVISOR

Хүлээн авалт, арга хэмжээ, нийтийн хоол, уулзалтын үйлчилгээний гүйцэтгэлийг хянах, үйлчилгээний стандартыг мөрдөн зочид үйлчлүүлэгчдэд дээд зэргийн, шуурхай үйлчилгээ үзүүлэхэд чиглэсэн ажил үүргүүдийг гүйцэтгэнэ; Цагийн ажилчдыг зохион байгуулах, Бүх хурлын өрөөг эмх цэгцтэй байлгах;

F&B MANAGER / ХООЛ УНДНЫ АЛБАНЫ МЕНЕЖЕР

To drive the top line of the Food & Beverage Department in Kempinski Hotel Khan Palace while ensuring sustainable and profitable operations. Хоол, ундааны менежер нь зочлох үйлчилгээний байгууллагын хоол, ундааны бүх үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянан чиглүүлэх үүрэгтэй. Set an example by reporting to duty punctually wearing business attire according to the hotels dress code & Kempinski grooming standards, maintaining a high standard of personal appearance and hygiene at all times. Managing daily food and beverage operations. Conduct daily operations briefings with the Executive Chef. Attend and actively contribute to all relevant staff meetings and hotel trainings. Source the best available products, constantly aim to improve quality, communicate about the products both internally and externally. Oversee every service at least once a week (breakfast, lunch, dinner, lobby, banqueting, room service, bar).

ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ / РЕСТОРАН

Рестораны борлуулатын тооцооны бүртгэл хөтлөх, хянах Бараа, бэлэн бүтээгдэхүүний тооллого хийх Өглөг авлагын тооцоо нийлэх, хяналт тавих Меню өртөг тооцоолох, үнийн санал гаргах

DIRECTOR OF SALES

The Director of Sales is the head of the sales department  in charge of training and supervising of the hotel´s sales team. The Director of Sales works closely with the General Manager to determine appropriate sales strategies in all market segments towards maximizing the hotel revenues. This role is also responsible for a maximum of occupancy of conferences and banquettes in order to optimize general business opportunities. Work closely with all professional sales team members in the preparation of personal sales goals on a monthly, quarterly and annual basis and complete a report and analysis at the end of each month. Prepare and submit relevant administration in a timely and accurate manner such as sales call schedules, sales call reports, monthly reports of the sales team to General Manager. Additional responsibilities and tasks can be added at any time according to the needs of the business and of the hotel.

DIRECTOR OF FOOD & BEVERAGE

To drive the top line of the Food & Beverage Department in Kempinski Hotel Khan Palace while ensuring sustainable and profitable operations. Prepare/consolidate the yearly budget for the department in cooperation with the Finance Department. Prepare a yearly marketing plan fot the department in cooperation with the Sales & Marketing Department including a competitor analysis and a revision of global trends. Conduct the competitor analysis through on-site inspections to assess the local food & beverage offering including both hotel outlets and stand-alone restaurants. Maintain an active relationship with the hotel’s PR Manager in regards to hotel’s Food & Beverage outlets and events. Source the best available products, constantly aim to improve quality, communicate about the products both internally and externally. Develop departmental trainers, assign training responsibilities and meet with the trainers on a monthly basis.

FINANCE CONTROLLER / DIRECTOR OF FINANCE

To provide timely and accurate information and work together with the executive team in order for the hotel to run profitably and within the legal and corporate guidelines to maximize the use of the resources available and maintain a control over revenues and costs and help ensure that the hotel objectives are met. Responsible for supporting, mentoring and developing the finance staff. Responsible for developing the annual business plan together with the General Manager and Executive Committee. Responsible for conducting monthly P&L meetings. Responsible for monitoring and controlling all revenues and expenses and making the corresponding recommendations when needed. Responsible for reviewing the cash position of the hotel in order to optimize the use of funds.  

ЗӨӨГЧ ( ЭЭЛЖИЙН )

Рестораны ээлж хоорондын бэлтгэл ажил, Олон улсын стандартын дагуу хоол, уух зүйл, өрөөний үйлчилгээг үзүүлэх, Зочинд меню, хоолны сонголт, зохицол, тухайн өдрийн онцлох хоол зэргийн тухай мэдээлэл өгөх Олон улсын рестораны үйлчилгээний мэдээллийн системтэй ажиллах, захиалга оруулах

СОНГОН ШАЛГАРУУЛАЛТ ХАРИУЦСАН МЭРГЭЖИЛТЭН

Компанийн хүний нөөцийн төлөвлөлтийн дагуу хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын үйл ажиллагааг хариуцан үр дүнтэй зохион байгуулах. Энэ албан тушаал нь Хүний Нөөцийн алба болон бусад албадын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх үүрэгтэй. Ажлын байрны зар нийтэлсэн вэб хуудсыг цаг тухайд нь шинэчилж, цэгцтэй байлгах; Шаардлага хангасан анкетуудыг салбар хариуцсан менежерт танилцуулна. Ажилд орох анкетуудын хариуг цаг хугацаанд нь, мэргэжлийн түвшинд өгөх бөгөөд ажлын эхний шатны ярилцлагыг удирдлагын өмнөөс явуулна; Шинээр ажилд орсон хүнийг угтан авч, шаардлагатай бичиг баримтыг бүрдүүлэхд; Ажлын байртай холбоотой удирдлагаас өгсөн бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэх;

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, УБ хот, Энхтайваны Өргөн Чөлөө, Баянзүрх Дүүрэг, 4-р хороо, Зүүн 4 зам, Кемпински Зочид Буудал Хаан Палас.

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.