Түүхий эд, бараа материал хүлээн авах, хуваарилах Агуулахын бүтээгдэхүүний хяналт зохицуулалт, захиалга хийх Захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн бэлдэх, хуваарилах Сар бүр бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж, тооцоо тулах Программ дээр ажиллах
Лабораторийн шинжилгээний бэлтгэл ажлыг хангах Ариутгал, устгалын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх Дараагийн дээж хүлээн авах бэлтгэл ажлыг хангаж ажиллах Арчдасын дээж авах Ажлын цар хүрээнд хамаарах лабораторийн бүртгэлүүдийг хөтлөх Ажлын байрны эмх цэгцийг хангаж ажиллах
Компаний онлайн худалдааны веб сайтыг хариуцан ажиллах Онлайн худалдааны борлуулалтын төлөвлөгөө гаргах, тайлагнах 4 – 6 ажилтантай Call center буюу хэрэглэгчтэй харилцах төвийг хариуцаж ажиллах Хүргэлт түгээлтийн үйлчилгээг зохион байгуулах Онлайн худалдааны агуулахын барааны бүртгэл тооцоог бүрэн хариуцаж, орлого, зарлагын тайланг хөтлөх, харилцагчтай тооцоо хийх
Бүтээгдэхүүнийг технологийн картын дагуу хийж гүйцэтгэх, Эрүүл ахуй хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын стандартыг ажлын байранд хэрэгжүүлж ажиллах
Бүтээгдэхүүний ( Талх, нарийн боов, бялуу, десерт, хачиртай талх, пицца, зарим төрлийн савлагаатай түргэн хоол) тохирол, стандартад хяналт тавих, хэмжилт хийх, дагалдах бичиг баримт, технологийн карт, заавар боловсруулах, шинэ бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд суулгах, үйлдвэрлэлийн ажилтнуудад бүтээгдэхүүний технологи ажиллагааны талаар практик болон онолын сургалт өгөх Үйлдвэрлэлд байгаа бүтээгдэхүүний жор, орц, технологи ажиллагаанд хяналт тавих, сайжруулах Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд хэрэглэж байгаа түүхий эдийн орц, найрлага, чанарын үзүүлэлтийг тодорхойлох, тухайн үзүүлэлт, стандартын хэрэгжилтэнд хяналт тавих
Салбарын санхүүгийн бүртгэл тооцоог тогтоосон журам, зааврын дагуу үнэн зөв бүртгэн хөтлөх, тооцох, зарцуулалтанд хяналт тавих Хариуцсан салбарын орлого, зарлагын тооцоог хийх Эд хариуцагчийн тооцоог хянах Тайлан мэдээ гаргах, удирдлагыг мэдээллээр шуурхай хангах
Бүрдүүлэлтийн сувгуудын судалгаа хийх, тодорхойлох, хэрэгжүүлэх Сонгон шалгаруулалтын оновчтой арга хэрэгсэл судлах, боловсруулах, хэрэгжүүлэх Компани болон ажилтан хоорондын хөдөлмөр эрхлэлттэй холбоотой үүсэх хөдөлмөрийн харилцааг хууль тогтоомж дотоод журманд нийцүүлэн зохицуулах, хэрэгжүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн санг бүрдүүлэх, шинэчлэлт хийх, статистик тайлан мэдээлэл судалгааг гаргах удирдлагуудыг мэдээллээр хангах Хүний нөөцийн програмд хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой тушаал шийдвэрийг бүртгэх, танилцуулах
- Бүтээгдэхүүнийг технологийн картын дагуу хийж гүйцэтгэх, - Эрүүл ахуй хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын стандартыг ажлын байранд хэрэгжүүлж ажиллах
Хэрэглэгч, үйлчлүүлэгчдэд түргэн шуурхай үйлчилгээ үзүүлэх Салбар дэлгүүрийн барааны өрөлт , цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Хэрэглэгчид эелдэг найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх
Харилцагч, зах зээл, салбар, макро эдийн засгийн хүчин зүйлс, өрсөлдөгчийн үйл ажиллагаанд дүн шинжилгээ хийх Шинэ зах зээлийн боломж, өргөжилтийн арга замыг судалж тодорхойлох, шинэ бизнес, санаа, брэнд, ноу-хау судалж, нэвтрүүлэх Шинэ бизнес, төслийг хөгжүүлэхэд шаардлагатай судалгаа, санхүүгийн тооцоолол, төлөвлөгөөг гаргах, удирдлагуудад танилцуулах Компанийн бизнесийн үр ашгийг нэмэгдүүлэхэд шаардлагатай тооцоо, судалгааг хийх, санал зөвлөмж гаргах Бусад байгууллагатай харилцах харилцаа, бизнесийн нэгдлийн стратегийг тодорхойлох, хэрэгжилтийг хангуулах Харилцагчийн харилцааг өргөжүүлэх стратегийг тодорхойлох, хэрэгжилтийг хангуулах Олон нийт, хэвлэл мэдээллийн харилцааны стратегийг тодорхойлох
Аудитын ажлыг гүйцэтгэх, группийн бүхий л үйл ажиллагааны дотоод хяналттай холбоотой баталгаажуулалт, судалгааг хийх, тайлагнах
Компанийн маркетингийн үйл ажиллагааг, өрсөлдөөн, зах зээлийн нөхцөл байдлыг дүгнэх, хэмжих зорилгоор тогтмол болон нэг удаагийн маркетингийн судалгаануудыг төлөвлөх, зохион байгуулах. Бүтээгдэхүүний судалгаа хийх, нэгтгэн дүгнэх, бүтээгдэхүүний хөгжүүлэлтийн судалгаа хийх, анализ хийх Бусад алба хэлтсийн эрэлт хэрэгцээ, хүсэлтийн дагуу зах зээл, өрсөлдөгч хэрэглэгчийн судалгааг чанарын өндөр түвшинд тогтмол зохион байгуулж, үр дүнг нэгтгэж тайлагнах
Маркетинг идэвхижүүлэлттэй холбоотой санал санаачлага гарган ажиллах График болон дизайн тус бүрт тохирох өнгө, төрхийг зохион бүтээх Контент бэлтгэх агуулга болон шаардлагын хүрээнд контентийн утга санааг оновчтойгоор илэрхийлэх загвар Дизайн эх бэлтгэх, удирдлагаас санал авсны дагуу эцсийн дизайн гаргах Брэнд хөгжүүлэлт болон шинэ брэнд бүтээгдэхүүний зах зээлд нэвтрүүлэхэд brandbook-ийг боловсруулан хөгжүүлэх Ойн арга хэмжээ фестифалын өнгө төрх, консептийн загвар дизайн гаргах
Компанийн сургалтын төлөвлөгөөг гүйцэтгэх Сургалтыг хариуцаж, зохион байгуулж ажиллах Сургалтын материал бэлтгэх Холбогдох сургалтын төлөвлөгөө, хуваарийг гаргаж, батлуулах, хэрэгжүүлэх
Гүйцэтгэх захирлын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Хурал уулзалтын төлөвлөгөө гаргах, хурал зохион байгуулах, тэмдэглэл хөтлөх Гүйцэтгэх захирлын шийдвэрийн хэрэгжилтийг, үүрэг даалгаварын биелэлтийг хангуулах Баримт бичиг боловсруулах, батлуулах, бүртгэх /Баримт бичиг гэдэгт дүрэм журам, тушаал, албан бичиг, төсөл хөтөлбөр гэх мэт орно/ Компанийн нийт ажилтнуудыг Гүйцэтгэх захирлын үүрэг даалгавар, гаргасан шийдвэртэй холбоотой мэдээ, мэдээллээр хангах
Байгууллагын бизнесийн болон санхүүгийн үйл ажиллагаа, эрсдлийн удирдлага, дотоод хяналт, үнэлгээ, дүгнэлт хийх
Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн төлөвлөлт хийх. Үйлдвэрлэлийн бүтээмж нэмэгдүүлэх төлөвлөлт хийх. Ажлын байрны тодорхойлтод заагдсан үүрэг гүйцэтгэх.
Бялуу, бэйкери бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн дамжлага дээр ажиллах
Программд орц оруулах, Түүхий эд материалын захиалгад хяналт тавих, Өртөг тооцоолол хийх, Ажлын байрны тодорхойлтод заагдсан үүрэг гүйцэтгэх.
Бүтээгдэхүүний ( Талх, нарийн боов, бялуу, десерт, хачиртай талх, пицца, зарим төрлийн савлагаатай түргэн хоол) тохирол, стандартад хяналт тавих, хэмжилт хийх, дагалдах бичиг баримт, технологийн карт, заавар боловсруулах, шинэ бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд суулгах, үйлдвэрлэлийн ажилтнуудад бүтээгдэхүүний технологи ажиллагааны талаар практик болон онолын сургалт өгөх. Үйлдвэрлэлд байгаа бүтээгдэхүүний жор, орц, технологи ажиллагаанд хяналт тавих, сайжруулах. Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд хэрэглэж байгаа түүхий эдийн орц, найрлага, чанарын үзүүлэлтийг тодорхойлох, тухайн үзүүлэлт, стандартын хэрэгжилтэнд хяналт тавих.