Рестораны дотоод зохион байгуулалтыг хангах Хоолны менежментийн процессыг хянах Байгууллагын дүрэм, журам, стандартуудыг мөрдөхийг хангах Үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх арга хэмжээг хэрэгжүүлэх Санал хүсэлт, шүүмжийг хүлээн авч, шийдвэрлэх
Маркетингийн өдөр дутмын контент бэлтгэх, хэвлэлийн эх загвар гаргах, видео edit хийх, зураг авалтанд ажиллах / интерьерийн зураг хийдэг бол давуу тал болно. /
Үйлдвэрлэл, дэд бүтцийн төсөл боловсруулах, хэрэгжүүлэх Салбар дэлгүүрүүдийн бүтээгдэхүүний захиалгыг боловсруулан үйлдвэрлүү захиалга өгөх Тооцоолол хийх
Чанарын менежментийн системийн хөгжүүлэлт, хэрэгжилтийг удирдан зохион байгуулах Чанарын стандарт, дүрэм журам, шаардлагуудыг боловсруулах, шинэчлэх Бүтээгдэхүүний чанарын шалгалт, үнэлгээ хийх Чанарын асуудлаар ажилтнуудад сургалт явуулах Чанарын албаны ажилтнуудын ажлыг зохион байгуулах, удирдах Чанарын хяналт, аудит хийх, тайлагнах Зарим тохиолдолд чанарын асуудлыг шийдвэрлэхэд дэмжлэг үзүүлэх Чанарын сайжруулалтын төсөл, арга хэмжээ боловсруулах, хэрэгжүүлэх
-Борлуулалт, маркетингийн төлөвлөгөөний дагуу идэвхжүүлэлтийн ажлыг хийж гүйцэтгэх -Салбар дэлгүүрүүдийн өрөлт болон үйлчилгээний стандартынг хангуулж ажиллах -Салбар дэлгүүрүүдийн бараа бүтээгдэхүүний дүүргэлтийг хангаж ажиллах
Чанар шалгах Гүйцэтгэх дамжлагын системийн ажиллагааг хянах Бүтээгдэхүүний чанар стандартад нийцэж буйг шалгах Системийн гүйцэтгэлд хяналт тавих Мэдээлэл цуглуулах, шинжлэх, тайлагнах Бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн үе шатанд чанар шалгах Сүлжмэл бэлэн бүтээгдэхүүний чанарт хяналт хийх Чанарын стандарт, дүрэм журамд нийцүүлэн ажиллах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, мэдээлэл солилцох