Пиво үйлдвэрлэлийн технологи ажиллагааг удирдан явуулж, чанартай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэн гаргах бүхий л үйл ажиллагаанд хяналт тавих, бүтээгдэхүүний орц норм, технологийн горим, стандартыг мөрдүүлэх, мэргэжлийн заавар зөвлөгөө өгөх, Бүтээгдэхүүний стандарт , технологийн заавар боловсруулах, шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх Үйлдвэрийн ажилчдын ээлж зохицуулалтыг хийх, өдөр тутмын удирдлагаар хангах Түүхий эд материал, чаналга, исэж барьж буй пиво болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг лабораторийн шинжилгээнд хамруулан чанарын хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүрэг
- Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй тогтвортой хэвийн явуулах - Шаардлагатай бараа материалын захиалга хийх - Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах - Рестораны борлуулалтыг өсгөхөд санал санаачилга гаргах - Зочдын хүсэл сонирхлыг сонсон боломжит арга хэмжээг шуурхай авч ажиллах - Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.