Зөөгч
Зочдоос хоол ундааны захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд хоол ундааг зөөж, хүргэх, үйлчлэх, тэдний сэтгэл ханамжийг хангах, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх, цэвэрлэх ажлыг гүйцэтгэнэ.
АГУУЛАХЫН НЯРАВ
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Компанийн нягтлан бодох бүртгэлийг стандарт холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм журмын хүрээнд үнэн зөв хөтлөн явуулж холбогдох тайлан, балансыг хугацаанд нь гаргах
Хүний нөөцийн мэргэжилтэн
- Хүний нөөцийн менежментийн үндсэн функцыг хэрэгжүүлэх чадвартай
- Захиргааны чиг үүрэг хэрэгжүүлэх
-Бүрдүүлэлт хийх
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэх
ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЧ ИНЖЕНЕР
Ресторан болон нийтийн хоолны орц, жор, технологи карт боловсруулах, хэрэгжилтэнд хяналт хийх
Хариуцсан салбар ресторануудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, удирдан чиглүүлэх
Албан тушаалын тодорхойлолтод заасан үндсэн чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх