Рестораны өдөр тутмын бэлэн мөнгөний гүйлгээ хийх Гүйлгээний тайлан мэдээ танилцуулах Тооцоо хүлээн авах Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх
Салбаруудад үйлчилгээний стандартыг мөрдүүлэх, үйлчилгээний стандарт мөрдөлтөнд үнэлгээ өгөх, сургалт орох. Хэрэглэгчдийн санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч нэгтгэн боловсруулах, нэгтгэх, мэдээлэх оновчтой системийг бий болгох Үйлчилгээний ажилтнуудад албан тушаалын тодорхойлолтод заагдсан мэргэжлийн мэдлэг, мэргэжлийн ур чадвар, ерөнхий ур чадвар, хандлага, ажлын чиг үүргийн сургалтуудыг тогтмол орох Салбарын үйл ажиллагааны менежер, зочинтой харилцах менежер нарыг мэргэжлийн чиглэлээр хөгжүүлэх, ажил үүргээ гүйцэтгэх болон үйлчлүүлэгчийн асуудлыг шийдвэрлэхэд зөвлөх, туслах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад үүргийг хэрэгжүүлэх
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу: Үйлчлүүлэгчдийн шийдвэр сонголтонд нөлөөлөхүйц олон сувагт зар сурталчилгаа, олон нийттэй харилцах үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, Маркетингийн судалгаа, шинжилгээ хийх, төсөл боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үр дүнд дүгнэлт анализ хийж ажиллана.
Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавин хариуцах Тухайн салбарын ажилтнуудыг шууд удирдлагаар хангаж ажиллах Сарын борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэх; Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилтнуудыг сургах, хөгжүүлэх зэрэг салбарын үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
Хоол үйлдвэрлэлийн процесс, үйлчилгээний зохион байгуулалтыг удирдан зохион байгуулна. Салбарын нээлтийн хуудсыг бөглөх. Үйл ажиллагааны менежерыг орлон нийт ажилтнуудыг удирдлагаар хангах. Түүхий эд материалын нөөц, захиалганд хяналт хийх, нөөцийг зөв удирдах. Нийт ажилтнуудад хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааны өдөр тутмын зааварчилгаа өгч, баталгаажуулах. Өмнөх өдрийн санал хүсэлт, тоон мэдээ, салбарын рапортын дэвтэртэй танилцаж тухайн өдрийн ажлын төлөвлөгөө, ажилчдад өгөх зааварчилгаа чиглэлийг гаргах