Үндсэн хувилбар

БЛҮФИН ХХК - Нээлттэй ажлын байрууд

2020-09-28
РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух үүргийг гүйцэтгэнэ

2020-09-28
АХЛАХ ТОГООЧ

Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах
Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, тогооч нарын ажлыг удирдан зохион байгуулах
Үйлдвэрлэлийн хэсгийн  ариун цэвэр, багаж хэрэгсэл, машин тоног төхөөрөмж, хөргөгчний бүрэн бүтэн байдал аюулгүй ажиллагаанд байнга хяналт тавьж ажиллах

2020-09-28
Нарийн боовны тогооч

Хоол хүнс бэлтгэх эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангасан, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл тоног төхөөрөмжийг шалгах гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2020-09-24
ХООЛ ЗҮЙЧ

Эрүүл зөв хоололтыг нэвтрүүлэх, эрүүл зөв хоололтын технологи карт гаргах, хоол үйлдвэрлэлийн горим, технологид байнгын хяналт тавьж ажиллах, технологи алдахгүй байхад анхаарч ажиллах,
Эрүүл зөв хоололт нэвтрүүлэхэд сургалт, сурталчилгаа болон таниулах ажлуудыг зохион байгуулах
Эрүүл зөв хоололтын цэс /меню/ төлөвлөлт, шинэ хоол санал болгох, зөвлөмжөөр хангах, хоолны хэрэглээ, чанарт хяналт тавьж ажиллах
 

2020-09-23
УГААГЧ, ҮЙЛЧЛЭГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

2020-09-23
ЖОЛООНЫ ҮНЭМЛЭХТЭЙ ЗӨӨГЧ /эрэгтэй/

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2020-09-01
УГААГЧ, ҮЙЛЧЛЭГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

2020-09-01
ГАДААД ХООЛНЫ ТОГООЧ /орон нутагт ажиллана/

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2020-09-01
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.

2020-09-04
МАРКЕТИНГИЙН МЕНЕЖЕР

Маркетингийн бодлого болон менежментийг боловсруулж төлөвлөх
Маркетингийн судалгаа, үнэлгээг хийх, маркетингийн сурталчилгаа явуулах.
Реклам зар сурталчилгааны компаниуд болон олон нийтийн мэдээллийн хэрэгслүүдтэй харилцах.
Үйлчилгээг зах зээлийн чиг хандлагад ашигтайгаар нийцүүлэх

2020-09-07
САЛАТНЫ ТОГООЧ

Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. Бүх төрлийн салат зууш бэлтгэж гаргана

2020-09-08
ГАДААД ХООЛНЫ ТОГООЧ /орон нутагт ажиллана/

Хоолыг технологийн горимын дагуу амт чанартай боловсруулан хийж гаргах
Бараа материал захиалах, хүлээн авах, мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэцийг бэлтгэсэн байх
 Хагас боловсруулсан болон бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу зөв хадгалах, хоолны дээж авах
Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах

2020-09-09
ДИЗАЙНЕР АЖИЛД АВНА.

- Компанийн маркетинг идэвхжүүлэлтийн ажлыг хийх, хэвлэлийн эх бэлтгэх, хувилах;
- Сонин, сэтгүүл, танилцуулгуудыг загварын төгс шийдэлтэйгээр боловсруулж, хэвлүүлэх

2020-09-15
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ /ТУРШЛАГАТАЙ/

Ажлын байрны тодорхойлтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2020-09-16
Захиргаа, хүний нөөцийн ажилтан

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргүүд

2020-09-16
ЗӨӨГЧ

Ресторанд үйлчлүүлэхээр ирсэн зочид үйлчлүүлэгчдэд тав тухай орчинд хурдан шуурхай үйлчлэх

Ажлын байрны зарууд

  1. РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР9 сарын 28. 12:25
  2. АХЛАХ ТОГООЧ9 сарын 28. 12:26
  3. Нарийн боовны тогооч9 сарын 28. 13:12
  4. ХООЛ ЗҮЙЧ9 сарын 24. 9:11
  5. УГААГЧ, ҮЙЛЧЛЭГЧ9 сарын 23. 12:25

Фэйсбүүк хуудас

© БЛҮФИН ХХК. 2013-2020 он

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2020.