РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.
АХЛАХ ТОГООЧ
Гал тогооны ээлжийн ажилчдаа ахалж ажиллана. Грилл суурьтай туршлагатай бол давуу тал болно.
Эрүүл ахуйч
- Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /эрүүл ахуй, стандарт шаардлага тавьж ажиллах
ГРИЛЛ ТОГООЧ
Ажил үүргийн хуваарийн дагуух ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
ХАЧИР, САЛАТНЫ ТОГООЧ
Тогоочийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.
БАРТЕНДЕР
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үүрэг гүйцэтгэнэ.
Касс, угтагч
Зочид үйлчлүүлэгчийн үйлчилгээний төлбөр хөлсийг тооцож авах, үйлчлүүлэгдийг найрсгаар хүлээж авч ресторанд тав тухтай үйлчлүүлэх нөхцөлийг бүрдүүлнэ.