Гал тогооны үйл ажиллагаанд бүхэлд нь туслалцаа үзүүлэх, Ерөнхий Тогоочтой хамтарч ажиллах; Нийтийн хоолны чиглэлээр хоол үйлдвэрлэл хийж байсан туршлагатай Хоолны цэс шинэчлэн гаргах, өртөг тооцох, шинэ хоол зохион бүтээж хөгжүүлэх; Тусгай арга хэмжээ зохион байгуулах болон туслан дэмжих; Хоолны стандарт амт чанарыг Кемпински стандартын дагуу мөн таван одтой рестораны стандартын түвшинд байлгах мөн хэрэглэгдэж буй бүтээгдэхүүн үйлчилгээний цогц мэдлэгтэй байх дээр анхаарах;
* Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн бодлого, стратегийг хууль эрх зүйн хүрээнд компаний үйл ажиллагаатай уяалдуулан боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих бололцоог бий болгон хөгжүүлэх, ажилчдыг эрүүл мэнд аюулгүй орчинд ажиллах нөхцлийг бүрдүүлэх * Компаний зорилго зорилтын хүрээнд хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн чиглэлийг удирдамжаар хангах * Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүрэг
Бараа материалын тооцоо хийх Няравын бараа материалын бүртгэлийг программ дээр шалгаж тайланд холбох Бараа материал, Туслан гүйцэтгэгчидтэй тооцоо нийлэх Удирдлагыг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил
Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулана. Цагийн төлөвлөлтийг боловсруулан мөрдөж ажиллана. Кемпийн орчны тохижилт, тухлаг байдлыг хариуцан ажиллана. Кемпийн дотоод дүрэм журмыг мөрдүүлэх, стандартыг хэрэгжүүлэх тал дээр төлөвлөж ажиллах Дотоод сургалтыг зохион байгуулах Олон Улсын стандартуудыг мөрдүүлж ажиллах