Рестораны өдөр тутмын бэлэн мөнгөний гүйлгээ хийх
Тооцоо хийх
Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх
Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт чанар аюулгүй байдалд хяналт тавих.
Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор рестораны ажилтнуудын мэдээллээр тогтмол хангаж сургалт зохион байгуулах.
Хоол бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт чанартай холбоотой гарсан санал гомдолыг судалж тухай бүрд нь дүгнэлт гаргах.
Шинэ бүтээгдэхүүний судалгаа шинжилгээг тогтмол хийж дүгнэлт гаргах
Одоо байгаа бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгчийн хүсэлд нийцүүлэн тогтмол сайжруулах
Компанийн зорилго, зорилтын хүрээнд Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм журамд нийцүүлэн ажиллах
Байгууллагын санхүүгийн үйл явцыг хөтлөн явуулах, хянах, ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх
Япон улсын түргэн хоолны сүлжээ "Yoshinoya Mongolia" -аас хоол захиалсан үйлчлүүлэгчдэд халуун амтат хоолыг ресторанаас 500 метрын зайнд дугуйгаар болон алхаж түргэн шуурхай хүргэж, найрсаг үйлчилгээ үзүүлэн, рестораны өдөр тутмын хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллана.
1,200,000 - 1,500,000Улаанбаатар хотСургалтын төлөвлөгөөний дагуу бизнесийн хэрэгцээ шаардлагад нийцсэн сургалтуудыг судлах, бэлтгэх, хэрэгжүүлэх, үнэлэх, зохион байгуулах.
Сургалтын гарын авлага, материал боловсруулан бэлтгэх
Сургалтын үнэлгээг дүгнэж, үр дүнд хяналт тавих, сайжруулах
Сургалтын үйл явцын тайланг дүгнэх
Ажилчдыг идэвхжүүлэх
Япон улсаас гаралтай, олон улсын түргэн хоолны сүлжээ болох Yoshinoya брэндийн салбар рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааны зохион байгуулалтыг хариуцан ажиллах
1,200,000 - 1,500,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг