1. Салбарын өдөр дутмын үйл ажиллагааг хэвийн тасралтгүй авч явах 2. Ажилчдыг үр бүтээлтэй зохион байгуулах, удирдлагаар хангах 3. Хүлээн авалт зохион байгуулах 4. Ажилчдад хяналт тавих 5. Шинэ хүн сургах 6. Ажилчдад сургалт орох
Гал тогооны ажилчдыг зохион байгуулах Хоолны амт чанарыг барих болон тасралтгүй сайжруулах Шинэ хоол турших Үндсэн хоолнууд хийх Шинэ ажилтан сургах Ажилчдыг удирдлагар хангах Технологи карт бичих Ажлын 5 өдөртэй, 09-17 цагаар ажиллана.
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Үйлдвэрийн хөрөнгө, түүхий эд материал, бэлэн бүтээгдэхүүний борлуулалт Харилцагчийн авлага өглөгийн тооцоо хариуцах Удирдлагад санхүүгийн үнэн зөв мэдээлэлийг сар, улирал, жилээр болон шаардлагатай тохиолдолд гаргаж өгөх АБТ заасан бусад чиг үүрэг
Үйлдвэрийн түүхий эд , хангамжийн материалын захиалга төлөвлөлтийг хийж татан авалт хийх; Салбарын бараа материалын татан авалт хийх , борлуулалтанд хяналт тавих; ТЭМ, БМ, Хангамжийн материалын з,з,үнэ чанарын судалгааг тогтмол хийх; Татан авах, түгээх, байршуулах ажлыг үр ашигтай зохион байгуулах; Ажлаа тайлагнах, санхүүгийн анхан шатны баримт бүрдүүлэх, тайлагнах