Ажилтнуудын өглөөний цай, өдөр, оройн хоолыг технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цаг тухайд нь түргэн шуурхай гаргах Хүнсний материалын хадгалалт хамгаалалтыг хариуцах Хоолны цэсийг шинэчлэх, ажилтнуудыг амин дэмтэй, чанартай хоолоор хангах Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримталж ажиллах
Ажилтнуудын өглөөний цай, өдөр, оройн хоолыг технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цаг тухайд нь түргэн шуурхай гаргах Хүнсний материалын хадгалалт хамгаалалтыг хариуцах Хоолны цэсийг шинэчлэх, ажилтнуудыг амин дэмтэй, чанартай хоолоор хангах Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримталж ажиллах
Замын төсөлд ХАБЭА ажилтнаар ажиллах.ХАБЭА чиглэлээр ажиллаж байсан туршлагатай, тууштай ажиллах.Сургалт зохион байгуулах, тайлан гаргах, шаардлага тавьж ажиллах чадвартай байх. Компьютерийн мэдлэгтэй
Төслийн хэмжээнд төлөвлөлт, тоо хэмжээний ажлыг хийж гүйцэтгэх, явцыг хянах, нэгтгэх, тайлагнах гээд АБТ дагуу хийж гүйцэтгэх бүхий л ажлыг хэрэгжүүлэх
Бетон зуурмагийн үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийг хэвийн тасралгүй ажиллах нөхцөлөөр хангах, материалын инженерийн зааварчилгааны дагуу орц, нормын дагуу хийж гүйцэтгэх, тоног төхөөрөмжийг засах, тоног төхөөрөмжийн цахилгаан, засвар үйлчилгээний чадвартай байх
Барилгын материал буюу бетон зуурмагийн үйлдвэрийн ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажлыг хийж гүйцэтгэх
Замын төслийн өдөр тутмын мэдээллийг хөтлөх, бүртгэх, мэдээлэх, дамжуулах. Ростер төлөвлөгөө, цаг бүртгэл, томилолт зэрэг шаардлагатай бичиг хэргийн ажлыг хийж гүйцэтгэх
АБТ-д заасан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах Төслийн ажлын хүрээнд усны нөөцөөр тасралтгүй хангах Хариуцсан техникийн засвар үйлчилгээг хийх
Хоол хүнсний бэлтгэл ажлыг ахлах тогооч, туслах тогоочийн заавар, удирдлаган дор чанартай гүйцэтгэх Хоолны технологи картын дагуу амт, чанартай хоол хийхэд дэмжлэгэ үзүүлэх Ажлын байранд хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуйн, ариун цэврийн дэглэмийг мөрдөн ажиллана
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрмийг баримтлан ажиллах Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх Эрүүл ахуйн шаардлагах хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт чанар өнгө үзэмжийг ахлах тогоочид шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх
Хатуу хучилттай авто замын төсөл дээр бетон эдлэлийн хэв хийх Авто замын гүүр, шугам хоолойны ажил болон бусад туслах ажлыг хийж гүйцэтгэх Хөдөө орон нутагт 20/10 ээлжээр ажиллах боломжтой
Барилгын төслийн хэрэгжиж буй кемпийн бүхийл ажлыг ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу хийж хэрэгжүүлэх
Барилга угсралтын өдөр тутмын ажилд захиалагч талаас хяналт тавьж ажиллана. Мөрдөгдөх норм дүрэм, стандартын дагуу хийж гүйцэтгэж байгаа эсэхэд тавих, чиглүүлэх; Барилга угсралтын ажлын нарийвчилсан төлөвлөгөө боловсруулж төслийн ажлыг төлөвлөгөөний дагуу удирдан зохион байгуулах Барилга угсралтын ажлын үед хөтлөх, боловсруулах бичиг баримтуудыг цаг тухай үед нь хийж гүйцэтгэх Бараа материал орц нормын дагуу хийгдэж буйд хяналт тавих, зарцуулах, захиалах; Өөрийн удирдлагад байгаа ажилтнуудын ажлыг хуваарилах, хянах, чиглүүлэх, бүтээмжтэй ажиллуулах; Ажлын цаг ашиглалт, сахилга бат, ХАБЭА-н хэрэгжилт дээр хяналт тавих;