Компанийн хүний нөөцийн бодлого, төлөвлөлтийг тодорхойлж, боловсруулах Хүний нөөцийн бүх функцууд дээр удирдан зохион байгуулж, ажиллах Ажилтнуудын эргэцийг тооцох, ээлж солоилцооны төлөвлөлтийг гаргах Ажилтны ур чадварыг хөгжүүлэх, сургалт хөгжлийн хөтөлбөрийгболовсруулж, хэрэгжүүлэх Хүний нөөцийн бүхий л судалгаа шинжилгээ хийж, эрэлт хэрэгцээг тодорхойлдог байх Хүний нөөцийн үйл ажиллагаатай холбоотой дүрэм, журам, холбогдох баримт бичгүүдийг боловсруулах
Өглөөний цай, бургер, сэндвич, паста гэх мэт итали хоолтой ресторанд халуун болон хүйтэн ажиллагаан дээр бэлтгэл ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.
Компанийн санхүүгийн бүртгэлийг хууль, тогтоомжийн дагуу бүртгэх анхан шатны баримт бичгийн бүрдүүлэлтийг хангах, хянах, хадгалалтыг хариуцах, Бараа материал худалдан авах, материалын олголт, зарцуулалтанд хяналт тавьж баримтын бүрдлийг ханган CТОУС болон НББОУС-ын дагуу бүртгэлд тусгах, Хуулийн хугацаанд бараа материалын тооллого, тооцоог хийж данс бүртгэлд тусгах