Бизнесийн үйл ажиллагааны өдөр тутмын санхүүгийн бүртгэлийг цаг хугацаанд нь хөтлөх, холбогдох тайлан тооцоог гаргах
Бараа бүтээгдэхүүний түгээлт, хадгалалт хамгаалалтыг хариуцах
Ажлын байранд заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ.
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг шуурхай удирдлагаар ханган, зохион байгуулж хяналт тавих.
Үйлчилгээний стандартыг мөрдүүлэх.
Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх , Нэгж хэсгийн борлуулалтын тайланг өдөр тутам, сар, улирлаар тайлагнах,
Борлуулалтын орлогод хяналт тавих
Борлуулалт сайжруулах шинэ санал санаачлага гаргах, хэрэгжүүлэх
Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журам боловсруулах сайжруулалт хийх.
Бусад ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажил үүрэг
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний шаардлагатай бараа материал нөөцлөх, захиалах
Бараа материалын тооцоог гаргах, хадгалах, тээвэрлэх, аргуудыг төлөвлөх
Технологи карт боловсруулах
Түүхий эд бэлэн бүтээгдэхүүний тооцоо хийж тайланд тусгах
Шинэ жор орц судлах, турших ажлыг биечлэн гүйцэтгэж баталгаажуулах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүрэг гүйцэтгэх
Бизнесийн үйл ажиллагааны өдөр тутмын санхүүгийн бүртгэлийг цаг хугацаанд нь хөтлөх, холбогдох тайлан тооцоог гаргах
Бараа бүтээгдэхүүний түгээлт, хадгалалт хамгаалалтыг хариуцах
Ажлын байранд заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ.
Авто зогсоолын ажлын бүтээмж нэмэгдүүлэх
Борлуулалтын орлого өсгөх, бизнес төлөвөгөө боловсруулах
Экспорт, Импортын тээврийн хэрэгсэлд хяналт тавих
Шатхуун түгээх станц давхар хариуцах
Ажлын байранд заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
- Автомашины эвдрэл гэмтэлийг оношлох
- Засвар үйлчилгээг чанрын өндөр түвшинд гүйцэтгэх
- Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх
- ХАБЭА-н стандартыг мөрдөн ажиллах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ.
1,200,000 - 1,500,000Өмнөговь аймагХоол хүнс бэлтгэх эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангасан, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл тоног төхөөрөмжийг шалгах. Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах, хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, хоол бэлтгэгчийн ажлыг удирдан зохион байгуулах, жор орцын дагуу хоолны орцыг бэлтгэж өгөх, хоол хүнс бэлтгэх эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангасан, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл тоног төхөөрөмжийг шалгах, хүнсний бүтээгдэхүүн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн журмыг сахих, хоолны захиалгын вилл унших
Тайван авто зогсоолын бүхий л объектууд, ачаа тээврийн хэрэгсэл, орох гарах постын аюулгүй байдал, түүхий эд, бараа материалын бүрэн бүтэн байдалд камерын хяналт тавих, гэмт хэрэг, зөрчлөөс урьдчилан сэргийлэх, илрүүлэх, таслан зогсоох,
Гэмт хэрэг, зөрчилтэй холбоотой мэдээллийг шуурхай мэдээлэх,
Рапортын дэвтэр хөтлөх,
Шөнийн ээлжинд ажиллах,
Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан бусад ажил үүргүүд.
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
Эд хөрөнгө, бараа материалд хяналт тавьж тоолж баталгаажуулах
Анхан шатны бүртгэл хөтлөх, баримтжуулах
Мөнгө, хөрөнгийн үлдэгдлийг тоолж тулган баталгаажуулах
Холбогдох нягтлан бодогчийг цаг тухай бүрт мэдээллээр хангаж, шаардлагатай арга хэмжээг авахуулах
Хөрөнгө дутагдах, хулгайд алдагдах болон илүүдэх эрсдэлээс урьдчилан сэргийлэх, шаардлагатай арга хэмжээ авах
Бизнесийн үйл ажиллагааны өдөр тутмын санхүүгийн бүртгэлийг цаг хугацаанд нь хөтлөх, холбогдох тайлан тооцоог гаргах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
- Захиалгат хоолыг бэлтгэх бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх процессыг хариуцах, хяналт тавих /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/
- Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх
- Хоол бэлтгэгчийн ажлыг удирдан зохион байгуулах
- Батлагдсан технологийн стандартын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол
бүтээгдэхүүн гаргах
- Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанартай гаргах
- Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний оновчтой үйл ажиллагааг мэргэжлийн өндөр түвшинд удирдан зохион байгуулах хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдийг сэтгэл ханамжтай байлгах тал дээр анхаарах
- Хоолны амт чанарыг дээд түвшинд байлгах
- Хоол үйлдвэрлэлийн технологи, хоолны цэс, батлагдсан технологийн картыг мөрдөн ажиллах
- Нийтийн хоол үйлдвэрлэл, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг мөрдөн ажиллах
- Ээлжийн баг хамт олноо удирдан зохион байгуулах
Удирдлагаас өгсөн чиглэлийн дагуу компанийн дотоод хяналтыг тогтмол хэрэгжүүлэх
Учирч болзошгүй эрсдэлээс урьдчилан сэргийлэх, хүлээн зөвшөөрөгдөх хамгийн бага түвшинд байлгах
Төлөвлөгөөний дагуу хяналт, шалгалт зохион байгуулах
Хариуцсан ажлын чиглэлээр компаний удирдлага болон мэргэжилтнүүдийг холбогдох мэдээ, мэдээллээр хангах, хамтран ажиллах
Компанийн ажилтнуудыг ажил үүргээ биелүүлэх, үр ашигтай зохион байгуулахад нь туслан дэмжлэг үзүүлэх
Холбогдох дүрэм журмын хэрэгжилтийг хангуулах
Ажлын төлөвлөгөөг сар, улирал, жилээр гаргаж, биелэлтийг тайлагнах, 7 хоног тутам ажлын явц, гүйцэтгэлийг удирдлагад танилцуулах
Хийсэн хяналт, шалгалтын талаар бүртгэл хөтөлж, мэдээллийн сан бүрдүүлэх
Ажлын байрны бусад чиг үүргийг хэрэгжүүлэх
Хариуцсан байр, өрөө, тасалгаа, талбайн цэвэрлэгээг шаардлагын хэмжээнд бүрэн гүйцэтгэх
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргийг гүйцэтгэх