Хариуцсан ээлжийн ажилтнуудыг удирдлагаар хангаж, өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасалдалгүй хэвийн хангаж ажиллах; Батлагдсан технологийн картийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах; Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх; ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах; Захиалгын дагуу хоолыг өнгө үзэмж, амт чанарт шаардлага хангахуйц гаргах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах;
Эх бэлтгэл, баннер, постер хийх Албан тушаалын тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх Үйлчлүүлэгчийн хүсэл сонирхолд нийцсэн бүтээгдэхүүний загварыг гаргаж түүний план, ажлын зургийг тогтоосон хугацаанд алдаагүй зөв боловсруулж зурах Марктенг ашиглах, мэдээлэл бэлтгэх Бүх төрлийн дүрсэн контент бэлтгэх
Сургалтын хөтөлбөр төсөвлөн боловсруулах, үнэлж сайжруулах Сурагчдын суралцах үйл явц, дүнг үнэлэх, оношлох, түүнд нийцүүлэн заах арга зүйгээ боловсруулах Шаардлагатай тайлан мэдээ, судалгаа гаргах
Сургалтын хөтөлбөр төсөвлөн боловсруулах, үнэлж сайжруулах Сурагчдын суралцах үйл явц, дүнг үнэлэх, оношлох, түүнд нийцүүлэн заах арга зүйгээ боловсруулах Шаардлагатай тайлан мэдээ, судалгаа гаргах.
Сургалтын хөтөлбөр төсөвлөн боловсруулах, үнэлж сайжруулах Сурагчдын суралцах үйл явц, дүнг үнэлэх, оношлох, түүнд нийцүүлэн заах арга зүйгээ боловсруулах Шаардлагатай тайлан мэдээ, судалгаа гаргах
Сургалтын хөтөлбөр төсөвлөн боловсруулах, үнэлж сайжруулах Сурагчдын суралцах үйл явц, дүнг үнэлэх, оношлох, түүнд нийцүүлэн заах арга зүйгээ боловсруулах Шаардлагатай тайлан мэдээ, судалгаа гаргах