Байгууллагын онцлогт тохирсон Технологийн карт боловсруулах Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх ХАБЭ Ахуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргийн дагуу
Бараа материал хүлээн авах, хүлээлгэн өгөх; Бараа хүлээн авахтай холбоотой санхүүгийн анхан шатны баримт бичгийн бүртгэлийг стандартын дагуу хөтлөх; Бараа хүлээн авах, хүлээлгэн өгөхтэй холбоотой санхүүгийн бүртгэлийг программд үнэн зөв оруулах, мэдээллийг нягтлах; Ажлын урсгалын үйл явцад анализ хийх, зай талбайг зөв ашиглах; Бараа материалын бүрэн бүтэн байдал болон хадгалалтад хяналт тавин хариуцаж ажиллах; Бараа бүтээгдэхүүнтэй холбоотой асуудлыг холбогдох ажилтануудтай хамтран шийдвэрлэх;
Харилцагчаас ирсэн дуудлагад хариу өгч, бараа бүтээгдэхүүнтэй холбоотой мэдээлэл хүргэх замаар захиалга хүлээн авна. Сошиал сувгуудаар ирсэн асуултанд хариулах замаар захиалга авна.