Сувилуулагч нарт эмчийн заавар, зөвлөгөөний дагуу Иогийн дасгал хөдөлгөөн, бясалгал хийлгэх
Борлуулалтын төлөвлөгөө боловсруулах Рестораны үйл ажиллагааг зөв зохион байгуулах Ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэл, бүтээмж, ажлын цаг ашиглаланд хяналт тавих, сургаж хөгжүүлэх
Хоолыг технологи картын дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах
Борлуулалтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг холбогдох хууль дүрэм журмын хүрээнд хөтлөх Нягтлан бодох бүртгэлийн холбогдох тайланг цаг хугацаанд нь гаргах Тооллого зохион байгуулах, гүйцэтгэх Авлага, өглөгийн тооцоо хийх
Өөрийн хариуцаж буй бараа материал орлого хүлээн авах, компанийн үйл ажиллагаанд тавьж олгох, бараа материалын ажил гүйлгээг програмд нярвын эрхээр бүртгэх, тооллого, тооцооны ажилд оролцох, бараа материалын ажил гүйлгээний баримтыг бүрдүүлэх, цэгцлэх, архивт бэлтгэх зэрэг бараа материалтай холбоотой ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.