-Архитектурын шийдэл гаргах, барилгын ажлын зураг төсөл боловсруулах - Судалгаа бичиг баримт боловсруулах
Меню болон технологийн дагуу ахлах тогоочийн удирдлага доор хоол бэлтгэх, хийх
Ресортын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ресортын хүний нөөцийг төлөвлөх, удирдах Гадаад болон дотоодын жуулчдыг тав тухтай, сэтгэл ханамжтай амруулах стандартыг хангуулах
Гал тогооны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Технологийн карт болон бусад стандарт, журмыг хэвшүүлэх Шинэ хоол бүтээгдэхүүн хийх талаар судалгаа хийх Европ болон Монгол хоол хийж байсан туршлагатай Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанар зэрэгт хяналт тавих