Үйлчлүүлэгчдийн хэрэгцээ шаардлагыг тодорхойлж түүний дагуу бүтээгдэхүүнийг санал болгон үйлчлүүлэгчид хүргэх. Бүтээгдэхүүний амт чанар дээр анхаарч технологи картын дагуу хийх.Борлуулалтын тайлан гаргах.
- Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааны эрүүл ахуй, цэврэлгээ ариутгалд хяналт тавин ажиллах - Ажилчидын эрүүл ахуйд хяналт тавих - Түүхий эд , бэлэн бүтээгдэхүүний чанарын хяналтыг хэрэгжүүлэх - Ажилчдад эрүүл ахуйн стандартын заавар сургалтыг өгөх
Батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг амт чанартай үйлдвэрлэж, ахлах ажилтны зааврын дагуу ажиллах, шинэ хоолны жор технологи боловсруулахад санал оруулж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлээ хариуцан ажиллах Ажлын байрандаа хяналт тавих Технологи карт боловсруулах Тайлан тооцоог хянах
- Байгууллагийн нийт ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах - Аюулаас урьдчилан сэргийлэх - Заавар зөвөлгөө өгөх - Байгууллагад хөдөлмөрийн аюулгүй байдал талаас юу хэрэгтэйг тодорхойлох
-Талх нарийн боовны шинэлэг бүтээгдэхүүн гаргах -Өдөр дутам захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн хийх -Тайлан гаргах
Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.
Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.