- Рестораны ѳдѳр тутмын үйлчилгээг зохион байгуулах - Рестораны санхүүгийн тооцоог хариуцах
Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт Сургалт хѳгжил Ажилтнуудын идэвхжүүлэлт Бусад ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргүүд
Зочин угтан авах, мэдээлэл ѳгѳх, тѳлбѳр тооцоо хийх, зочин үдэх Утсаар үйлчлүүлэгчдэд мэдээлэл ѳгѳх, захиалга авах Салбарын бусад нэгжийн ажилчдад захиалгын мэдээллийг тухай бүрт ѳгѳх Гэр, ѳрѳѳ үйлчилгээ, цэвэрлэгээний багтай нягт хамтран ажиллах
Компанийн санхүү, татварын тайланг холбогдох хууль тогтоомж, дүрмийн дагуу цаг хугацаанд нь хөтлөн явуулж, тайлагнах Байгууллагын санхүүгийн гүйцэтгэл, үйл ажиллагааны үр дүнд судалгаа шинжилгээ хийх, хяналт тавих, санал боловсруулах Санхүүгийн эх үүсэврийг үр дүнтэй удирдах талаар санал дүгнэлт гарган шийдвэрлүүлж хэрэгжүүлэх Өдөр тутмын санхүүгийн ажил, гүйлгээг програмд бүртгэх, хөтлөх Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар сар, улирал тутам хангаж байх
- Салбарын хоол үйлдвэрлэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах - Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний бүтээгдэхүүн, түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтад оруулж, батлагдсан жор, технологийн дагуу үйлдвэрлэх - Шууд удирдлаган доорхи ажилчиддаа чиглэл өгөх сургалт орох