Рестораны борлуулж буй бараа бүтээгдэхүүн, үндсэн хөрөнгө болон данс бүртгэлийг хариуцах
Хүргэлтээр ирсэн барааг баримтын дагуу хүлээн авах, бүртгэх, агуулахад байршуулах, олгох
Бараа материалын тоолого хийж, үлдэгдэлд хяналт тавьж ажиллах.
Агуулахын дотоод орчинг хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааны үндсэн дээр зохион байгуулах, бараа материалыг зөв зохистой зохион байгуулах
Үндсэн Хөрөнгийн жагсаалт гарган/ Бүртгэл хийн, шилжилтийг тухай бүр бүртгэж байх
Бараа материалын тооллогын дүнг гараар тоолсон бараа материалын тоотой харицуулан зөрүүг Барментэй, Менежертэй олж тогтоох
Агуулахыг цэвэр цэмцгэр байдлыг ханган бараа материалаа хадгалах
Эрх бүхий хүний зөвшөөрөлд үндэслэн бараа материалыг зарлагадах