Эмийн найрлагыг хянах, савлах, хаяг тавьж эмийн үйлдвэрлэлд хяналт тавих • Техникчдийн ажлын урсгалыг зохион байгуулж, чиглүүлэн эмзүйн үйл ажиллагааны шаардлагыг биелүүлж ажиллах; эмийг бэлтгэх болон хаяг наах ажлыг баталгаажуулах; эмийн жорын ордер, үнэ болон зааварчилгааг баталгаажуулах • Эмнэлгийн хөтөлбөрүүдэд хамрагдаж, үйлдвэрийн ажилтнуудын эмзүйн мэдлэгийг дээшлүүлэх, сургалт зохион байгуулах • Дүрэм, журам, зохицуулалтуудад нийцүүлэн ажлын эрүүл, аюулгүй, цэвэр орчинг хадгалж ажиллах. • Мэргэжлийн сургалтуудад хамрагдаж эмзүйн мэдлэгээ дээшлүүлж байх;мэргэжлийн нийтлэлүүд унших; хувийн харилцаа холбоог бий болгох; мэргэжлийн нийгэмлэгүүдэд хамрагдах.
Хүнсний аюулгүй байдлыг хангасан ,чанартайбүтээгдэхүүнийг борлуулалтын захиалгын дагуу үйлдвэрлэх Батлагдсан жор орцын дагуу үйлдвэрлэл явуулах, тайлагнах Үйлдвэрлэлийн дамжлагуудад хяналт хийх , бүртгэл хөтлөх,сайжруулах Шугам ашиглалт, ажиллах хүчийг зөв зохион байгуулах
Компаний маркетинг бүтээгдэхүүн үйлчилгээ, борлуулалтын богино, дунд, урт хугацааны стратегийн хэрэгжүүлэлтэнд дэмжлэг үзүүлэх,төлөвлөгөө гаргах Өнөөгийн нөхцөл байдал дээр шинжилгээ хийн дүгнэлт оруулах Бизнес төлөвлөлт, маркетинг судалгаа, төлөвлөгөө боловсруулах, шинжилгээ хийх Компаний зах зээлд эзлэх байр суурийг нэмэгдүүлэх