-Барилгын үйл ажиллагаа, ажлын явцууд чанарын баталгаажуулалтын талын төлөвлгөө, дизайн, баримт бичиг бүрдүүлэлт, удирдлага -Гүйцэтгэгчийн гүйцэтгэж буй барилгын ажлуудын хариуцан тэдгээрийн гүйцэтгэл хуваарь, зардал, чанарын шаардлагуудыг хангаж буй эсэхэд хяналт тавих -Үй ажиллагаануудыг ЭТТ болон төслийн чанар, байгаль орчин, Аюулгүй ажиллагааны менежментийн системийн шаардлагуудад нийцүүлэн явуулах -Тоног төхөөрөмж шаардлага хангахгүй тохиолдолд дуусаагүй ажлны жагсаалтыг үүсгэх -Чанарын бүх баримт бичгийг баталж, гарын үсэг зурах -Дуусаагүй ажлын жагсаалтад тодорхойлсон шаардлага хангахгүй зүйлсийг хангалттай засаж залруулах хүртэл хяналт тавих -Ажлын байрны тодорхойлолт-д заасан ажил үүрэг
* Хүнсний эрүүл ахуй, чанарын стандартын шаардлага хангаж ажиллах * Хоол үйлдвэрлэлийн технологи стандартыг мөрдөж ажиллах * Ахлах тогоочийн шууд удирдлага дор хоолны материалыг бэлтгэж өгөх * Ажлын талбайг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах * Сав суулга, аяга таваг зэргийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх * Бусад ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүрэг
* Ажилтнуудыг амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол хүнсээр хангаж, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах * Тухайн өдрийн онцлог, ээлж солилцох үеийн стандарт, тоног төхөөрөмжийн цэвэр цэмцгэр байдал, багийн уур амьсгалд санаа тавин ажиллах * Өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд, материалыг бэлтгэх * Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх * Ажлын байрны тодорхойлолт дагуу бусад ажил үүрэг
* Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн бодлого, стратегийг хууль эрх зүйн хүрээнд компаний үйл ажиллагаатай уяалдуулан боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих бололцоог бий болгон хөгжүүлэх, ажилчдыг эрүүл мэнд аюулгүй орчинд ажиллах нөхцлийг бүрдүүлэх * Компаний зорилго зорилтын хүрээнд хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн чиглэлийг удирдамжаар хангах * Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүрэг