Зөөгч нь ресторанаар үйлчлүүлж буй үйлчлүүлэгчдээс хоол болон уух зүйлийн захиалга авах, мэргэжлийн түвшинд хоол уух зүйлыг зөөж хүргэж үйлчлэх үйлчилгээний стандартын дагуу цаг тутамд үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай найрсаг орчинг бүрдүүлж, сэтгэл хамамжийн түвшинг хамгийн өндөр түвшинд чиглэсэн түргэн шуурхай үйлчилгээг үзүүлнээ.
Ресортын хоол үйлдвэрлэлд өглөөний цай болон өдөр оройн хоолны десерт бэлтгэх Бейкери бүтээгдэхүүнүүдийг бэлтгэх, жорын дагуу хийх Түүхий эдийг сонгон авч, хадгалах стандартын дагуу ажиллах Бүтээгдэхүүний чанар, амт, өнгө зэргийг хянах Бүтээгдэхүүний хэмжээг тогтоох, жорын дагуу жигнэх Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартуудыг мөрдөх Байгууллагын дотоод стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх
Удирдлагын үндсэн үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж хамтран ажиллах Ресортийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журмыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах Ресортийн борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд чиглэж ажиллах Үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамж, үйлчилгээний чанарыг тогтвортой байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд