Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн явцад түүхий бэлдэцээс эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх бүх дамжлагад хүнсний аюулгүй байдал, стандартыг хангуулж үл тохирол бүхий бүтээгдэхүүн худалдаанд гарахаас сэргийлэх
Хүнсний аюулгүй байдлын стандартыг мөрдүүлж, хяналт тавьж ажиллах
Дотоод хяналтын системийг удирдан зохион байгуулах
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүрэг
Махны үйлвэрийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах
Үйлдвэрлэлийн процессийг технологийн дагуу явуулах, бүтээгдэхүүний сав баглаа боодол, чанар, эрүүл ахуйн хяналтыг нарийн чанд тавьж ажиллах
1. Компанийн өдөр тутмын мөнгөн хөрөнгийн зохицуулалт хийх, тайлан гаргах, хяналт тавих
2. Сар бүрийн төлөвлөгөөт тайлан мэдээг гаргах, танилцуулах
3. Богино болон урт хугацааны төлөвлөлт хийх, гүйцэтгэл гаргах
4. Компанийн санхүүгийн шинжилгээ боловсруулах, танилцуулах
5. Бараа бүтээгдэхүүний өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, шинжилгээ гаргах
6. Бараа материалын нөөцийн удирдлагад хяналт тавих, зохистой түвшинд удирдах
7. Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаваруудыг цаг тухайд нь чанартай хийж гүйцэтгэх, шийдвэр гаргалтанд шаардлагатай мэдээ тайлангаар хангаж ажиллах
Бараа материалын хадгалалт, хамгаалалтыг хариуцах.
Бараа материалын нөөцийг үр ашигтай хуваарилж, зохион байгуулах
Утсаар болон онлайнаар хэрэглэгчдээс захиалга авах
Захиалгын систем дээр захиалгыг алдаагүй бүртгэх
Хэрэглэгчдэд бараа бүтээгдэхүүнийг зөв ойлгуулан, тайлбарлах
Зах зээлийн нөхцөл байдалд дүн шинжилгээ хийх, удирдлагыг мэдээллээр хангах
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн удирдлага, төлөвлөлт, зохион байгуулалт, хяналт, үнэлгээний менежментийг байгууллагын онцлогт тохируулан нэвтрүүлэх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн арга хэмжээний төсвийг боловсруулж, байгууллагын төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжүүлэх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг, батлагдсан журмын дагуу чанартай зохион байгуулах, үйлдвэрлэлийн ослоос урьдчилан сэргийлэх соёл зан үйлийг нийт ажилтнуудад төлөвлшүүлэх