Салбарын хүлээн авалтын үйл ажиллагааны хөгжим, гэрэлтүүлэг, дэлгэцийн техник ажиллагааг хариуцан үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид хүрсэн үйлчилгээ үзүүлж ажиллах Байгууллагын Хөгжим болон лед дэлгэц бусад тоног төхөөрөмжийн хэвийн үйл ажиллагааг хариуцах Үйлчлүүлэгч болон ажилтнуудад технологийн зааварчилгаа өгөх, хүсэлт шаардлагыг хүлээн авч боловсруулалт хийх Системийн аналист, маркетингийн мэргэжилтнүүдтэй хамтарч ажиллах Тогтмол оношилгоо хийх, зөрчил илэрвэл засварлах, шаардлагатай тохиолдолд мэргэжлийн засварын газарт засуулах ажлыг зохион байгуулах Миксер, гэрэл, лед дэлгэцийн програмын мэдлэгээ байнга дээшлүүлж байх Хөгжим дэлгэцийн үйл ажиллагааг гадны нөлөөллөөс хамгаалах, хамгаалалтын арга хэрэгслийг байнга авах. Яригч, миксер, кабле, бусад хэрэгслийн хэвийн ажиллагаанд хяналт тавих, засвар үйлчилгээг хийх, оношлох, шаардлагатай гэж үзвэл мэргэжлийн байгууллагагаар засвар үйлчилгээг хийлгэх арга хэмжээг авах
Хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний татан авалт, хадгалалтад хяналт тавих Хоолны амт чанарыг сайжруулахад санаачилгатай ажиллах Хоол үйлдвэрлэл технологийн горимын дагуу хийгдэж байгаа эсэхэд хяналт тавих Баг удирдан ажиллах чадвартай байх Сургах, дадлагажуулах, зөвлөн туслах чадвартай, харилцааны соёлтой байх
Байгууллагын төлөвлөгөөний дагуу ажил үүрэг зохион байгуулах, Хариуцсан салбарын үйл ажиллагааны төлөвлөгөөг боловсруулан, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөт ажлын хэрэгжилтэнд хяналт тавих, үр дүнг сайжруулах Ажил үүргийн дагуу холбогдох асуудлыг цаг алдалгүй, оновчтой шийдвэрлэх Салбарын нийт ажилтнуудыг удирдлагаар хангах, байгууллагын бизнес төлөвлөгөөний дагуу ажлаа төлөвлөх, гүйцэтгэх, Харилцагч байгууллагуудтай хамтран ажиллах гэрээ байгуулах, гэрээний хэрэгжилтийг хангаж ажиллах Ресторан, хүлээн авалтын танхимуудыг хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах, удирдлагаар хангах
Компанийн Сургалтын төлөвлөгөөг жил, улирал, сарар боловсруулах, сургалтыг зохион байгуулж ажиллах Байгууллагын стратеги төлөвлөгөөний дагуу сургалтын хэрэгцээг тодорхойлох, төлөвлөх, зохион байгуулах, тайлагнах Сургалтын сэтгэл ханамж, ажилтнуудын сургалтаас олж авсан мэдлэгийн дагуу үнэлгээг дүгнэж , хэрэгжилтэнд хяналт тавих, үр дүнг сайжруулах Сургалтын гарын авлага,зааварчилгаа , материал боловсруулан бэлтгэх Сургалтын үйл явцын тайланг улирал, сараар бэлтгэн шууд удирлагад танилцуулах Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийн дагуу/ Мондакт Академийн ажлын хүрээнд: Сурталчилгаа, маркетинг: Мондакт Академийн нэр хүндийг өсгөж, боломжит суралцагчдыг татах сурталчилгаа, маркетингийн стратегийг боловсруулж, хэрэгжүүлэх. Суралцагч элсүүлэх: Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний чиглэлээр суралцагч элсүүлэн, тэдэнд тохирох хөтөлбөрүүдийг санал болгох. Багш сонгон шалгаруулалт: Хөтөлбөрүүдийг амжилттай хэрэгжүүлэх багш нарыг сонгон шалгаруулж, тэдний ажлыг зохион байгуулах. Сургалтын орчны удирдлага: Мондакт Академийн дотоод орчны зохион байгуулалтыг сайжруулж, суралцагчдын тав тухтай байдлыг хангах. Бусад менежментийн үүрэг: Мондакт Академийн үйл ажиллагаатай холбоотой захиргааны ажлуудыг хариуцах.
Тогооч нь хоолыг амт чанартай, өнгө үзэмжтэй, технологийн дагуу боловсруулж, түргэн шуурхай гаргаж үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх за Хятад хоолны борлуулалтыг нэмэгдүүлэх, борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах, байгууллагын ашигт ажиллагааг нэмэгдүүлэх Хоолыг технологийн горимын дагуу хийх гаргах, хоол, ундааг технологийн дагуу амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах, захиалгыг хянаж, нэг ширээний хоолыг зэрэг гаргах. Бараа материал захиалах, хүлээн авах, өдөр болон оройн ачааллаас өмнө мах болон ногооны бэлтгэл, хачир, соус сүмс, болон бусад бэлдэц хангалттай бэлтгэсэн байх. Тухайн өдрийн онцлог, хүлээн авалт, тусгай захиалгад тохируулан хэрэгцээт бараагаа бэлтгэсэн байх, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах, хангах. Бараа материалын тооллого хийх, тооцоо нийлэх, бараа бүтээгдэхүүний үлдэгдэл гаргах, хорогдлын дэвтэр хөтлөх. Хувийн ариун цэвэр болон хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах, ажил эхлэхээс өмнө хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгаалал аюулгүйн ажиллагааны зааварчилгаатай танилцан, гарын үсэг зурах.
1. Бүх төрлийн хүлээн авалтыг удирдан зохион байгуулах 2. Цагийн ажилтнуудын сургах, чиглүүлэх, удирдлагаар хангах, үнэлэх 3. Үйлчлүүлэгчдийг ая тухтай үйлчлүүлэх боломжоор хангах 4. Салбарын менежер, дууны техникч, захиалагч талын зохион байгуулагч нартай уялдаа холбоотой ажиллах 5. Зочлох үйлчилгээний салбарт ажиллаж байсан туршлагатай
Зочид, үйлчлүүлэгчдэд стандартын дагуу амт чанартай кофе, ундаа, амттанаар түргэн шуурхай, найрсаг үйлчлэх Бүх кофены машиныг технологийн дагуу зөв ажиллуулж ажиллах Кофе бутлуурыг зааврын дагуу ашиглаж, тохируулж ажиллах Халуун хүйтэн кофег бэлтгэх технологийн дагуу бэлтгэж ажиллах Кофены машины арчилгаа, цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийж ажиллах Нэр төрлийн амттанаар үйлчлэх
Салбарын үйлчлүүлэгчдийн худалдан авсан хоол бусад бүтээгдэхүүн бүрийг кассын пос-ын машинд бичиж төлбөр тооцоог бэлнээр болон бэлэн бусаар /пос, Qpay, зээл/ зэргээр бичилт хийх Текний барааны хүчинтэй хугацаанд тогтмол хяналт тавьж ажиллах /шаардлагатай тохиолдолд салбарын нягтлан бодогч, ерөнхий менежерт мэдээлэх Кассын нэгтгэл тайлан салбарын нягтлан бодогчид орой бүр тулгалт хийж тооцоо нийлж бэлэн орлогийг хүлээлгэн өгч гарын үсгээр баталгаажуулж байх /Пос, бэлэн мөнгө, зээл, Qpay/ Санхүүгийн анхан шатны баримтыг үнэн зөв бөглөх Текний бараа бүтээгдэхүүнийг орой бүр, өглөө бүр тоолж тулгалт хийж байх Кассын программын нээлт, хаалтыг өдөр бүр хийж байх Салбарын няраваас 7 хоногт 2-3 удаа шаардах хуудасын дагуу текний бараа бүтээгдэхүүний татан авалтыг хийж байх
Төслийн судалгаа шинжилгээг хийж, үр дүнг тайлагнах, Төслийн эдийн засгийн тооцоолол, дата модель боловсруулах Компанийн хэмжээнд хэрэгжиж буй төслүүдийг төслийн удирдлагын стандарт болон баримт бичгийн шаардлагын дагуу чанарын өндөр түвшинд хэрэгжүүлж ажиллах Компанийн хэмжээнд хэрэгжиж буй төслүүдийн тооцоолсон ашигт ажиллагааг биелүүлэх,ашиг өгөөжийг нэмэгдүүлэх. Төслийн ажлыг зохион байгуулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Төслийн менежмент, төслийн үр ашиг үйл явцыг сайжруулах, Төсвийн зардлыг хянах, Төслийн удирдамж, төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжилтийн явц дахь төлөвлөгөө, өөрчлөлтийг удирдах. Төслийг үе шатууд ба төслийг хаах, дүгнэх, цаашид анхаарах зүйлсийг гаргах. Төслийн удирдагчдад дэмжлэг үзүүлэх, хэрэгжилтийг хянах; Төслүүдийн явцын мэдээллүүдийг цуглуулж, нэгтгэж тайлагнах Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг.
Компаний стратеги төлөвлөгөөтэй уялдуулан хүний нөөцийн бодлого боловсруулах, тодорхойлох Хүний нөөцийн бодлого, төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэхээр Хүний нөөцийн нэгжийг удирдаж ажиллах Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтыг оновчтой хэрэгжүүлэхэд бодлогоор хангах, хянах, чиглүүлэх Хөдөлмөрийн тухай хууль тогтоомж, байгууллагын дотоод журмууд болон бусад эрх зүйн актуудын хэрэгжилтийг хангуулах, холбогдох мэдээллийг өгч ажиллах Цалин хөлсний төсөв зардлыг удирдаж ажиллах Цалин хөлс, гүйцэтгэлийн үнэлгээний ажлыг удирдах, сайжруулах Хүний нөөцийн шаардлагатай судалгаануудыг хийх, үр дүнг боловсруулах, тайлагнах
Салбарын Санхүү, Татвар. НДШ тайлан гаргана. Дансны бичилт хөтлөх, бараа материалын тайлан гаргах Мөнгөн хөрөнгийн бүртгэл, хөтлөх Салбар ресторануудын бараа материал, бэлэн бүтээгдэхүүний тооллого Өглөг авлагын тооцоо нийлэх, хяналт тавих НББ-ыг МУ-ын стандарт, холбогдох хууль, дүрэм журамд нийцүүлэн АБТ-ын дагуу ажиллах