Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн найдвартай, тогтмол, жигд ажиллагааг хангаж ажиллуулах Төлөвлөгөөт ба урсгал засварыг тогтмол хугацаанд чанартай хийх Шинэ тоног төхөөрөмжийн төсөлд оролцох
Компанийн үйл ажиллагаанд мөрдөгдөж байгаа стандарт арга аргачлалыг үйлдвэрлэлийн бүх үе шатанд Чанарын Удирдлагын Тогтолцоо, Байгаль орчин хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн тогтолцоо, хүнсний аюулгүй байдлыг хангуулах, Лабораторийн үйл ажиллагааг ISO 17025 стандарт, шаардлагын дагуу мөрдлөг болгож ажиллах. Тухайн лабораторийн ээлжийг удирдан зохион байгуулж ажиллах
Кока-Кола компанийн чанарын стандартыг мөрдлөг болгож зөвшөөрөгдсөн аргачлалуудын дагуу үйлдвэрлэлийн хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах
Дата өгөгдөлд дүн шинжилгээ хийж бизнесийн үйл ажиллагааг илүү үр ашигтай, оновчтой болгох
Агуулахын өдөр тутмын жигд ажиллагааг хангаж ажиллах Бараа бүтээгдэхүүн хүлээн авах, хадгалах, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, түгээлтэд гаргах Тайлан гаргах
Үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмжүүдийн хэвийн жигд ажиллагааг хариуцан, засвар үйлчилгээг хуваарийн дагуу хийж үйлдвэрлэлийг тасралтгүй явуулах нөхцөлийг хангах
Кока-Кола компанийн чанарын стандартыг мөрдлөг болгож зөвшөөрөгдсөн аргачлалуудын дагуу агуулахын хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах
Үйлдвэрлэлийг тасралтгүй жигд ажиллагаагаар хангах, тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хангаж ажиллах
йлдвэр ба агуулахын барилгууд, үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмжийн агаар сэлгэлт ба агааржуулалтын тоноглолын найдвартай, тогтмол, жигд ажиллагааг хангуулахаар өөрийн ажлыг зохион байгуулах
Бэлэн бүтээгдэхүүн, авдар шилийг эвдрэл гэмтэл учруулалгүй ачилт болон буулгалт хийх; Ачилтын хуудасны дагуу бэлдсэн бүтээгдэхүүнийг няравыг тоолсны дараа ачилтын дарааллын дагуу түгээлтэнд гаргах Няравын заасан зай талбайд бэлэн бүтээгдэхүүнийг хураах
Кока-Кола компанийн чанарын стандартыг мөрдлөг болгож зөвшөөрөгдсөн аргачлалуудын дагуу үйлдвэрлэлийн хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах.
Бэлэн бүтээгдэхүүн, авдар шилийг эвдрэл гэмтэл учруулалгүй ачилт болон буулгалт хийх; Ачилтын хуудасны дагуу бэлдсэн бүтээгдэхүүнийг няравыг тоолсны дараа ачилтын дарааллын дагуу түгээлтэнд гаргах Няравын заасан зай талбайд бэлэн бүтээгдэхүүнийг хураах
Сүлжээ дэлгүүрт өрөлтийн стандартын дагуу барааны өрөлт хийх, лангуу дүүргэх, хяналт тавих
Чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэгдэхүүнийг шалган баталгаажуулах нөхцлийг бүрдүүлэх Хийгдэх ажлууд: -Микробиологийн лабораторийн эмх цэгц, цэвэр байдлыг хангах Шинжилгээнд хэрэглэгдэх шил сав, тоног төхөөрөмж, орчны цэвэрлэгээ ариутгалыг хариуцах -Бэлэн бүтээгдэхүүний дээж хадгалах өрөөний эмх цэгц, цэвэрлэгээг хариуцах, шинжилгээнд хамрагдах шаардлагатай дээжийг химичдэд бэлтгэж өгөх -Чанарын мастерын заавраар хими, микробиологийн дээж авах, дугаарлах, хувиарлах
Кока-Кола компанийн чанар стандартын дагуу бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх явцад түүхий эд туслах материалын зарцуулалт болон ажиллагсадын ажлын заавар дүрэм мөрдөлтөд хяналт тавих, үйлдвэрийн жигд үйл ажиллагааг хангах