Сэлбэгүүдийг хүлээн авч, шалгах Сэлбэгийн бүртгэл, тооцоог хийх Сэлбэгийн хадгалалтыг зохион байгуулах Сэлбэгийн хэрэгцээг тодорхойлох Сэлбэгийг албан ёсны газар зарцуулах Техникийн үйлчилгээний бүртгэлд мэдээллийг оруулах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийн дагуу ажлуудыг хийж гүйцэтгэх
Баяжуулах хэсгийн мастерын өгсөн нарядын дагуу угаах төхөөрөмжөөр баяжмалыг задлан угаах, усны урсгалын даралтыг зохих түвшинд тохируулж нэгэн жигд байлгах, техникийн бэлэн байдлыг хангаж ажиллах өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухайд нь биелүүлэх Хариуцсан техник багаж хэрэгслийг ашиглалтын горимын дагуу ашиглаж Хийж гүйцэтгэж буй ажлын талаар цаг тухайд нь тайлагнах, ХАБЭА-н шаардлага, стандарт, дүрэм технологийн горимыг чанд мөрдөх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль тогтоомж, стандартын хэрэгжилтийг хангаж ажиллах
Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажилд авах, сургах, хөгжүүлэх үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын асуудал шийдвэрлэх, дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системд мэдээлэл оруулах, шинэчлэх Ажилтны ёс зүй, соёлыг хариуцах Хүний нөөцийн бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, судалгааны ажил хийх, үр дүнг дүгнэх
Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажилд авах, сургах, хөгжүүлэх үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын асуудал шийдвэрлэх, дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системд мэдээлэл оруулах, шинэчлэх Ажилтны ёс зүй, соёлыг хариуцах Хүний нөөцийн бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, судалгааны ажил хийх, үр дүнг дүгнэх
Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажилд авах, сургах, хөгжүүлэх үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын асуудал шийдвэрлэх, дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системд мэдээлэл оруулах, шинэчлэх Ажилтны ёс зүй, соёлыг хариуцах Хүний нөөцийн бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, судалгааны ажил хийх, үр дүнг дүгнэх
Мастераас өгсөн нарядын дагуу насосны ажиллагааг хянаж, үзлэг үйлчилгээ хийх ба өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухайд гүйцэтгэнэ. Хариуцсан техник багаж хэрэгслийг ашиглалтын горимын дагуу ашиглаж Хийж гүйцэтгэж буй ажлын талаар цаг тухайд нь тайлагнах, ХАБЭА-н шаардлага, стандарт, дүрэм технологийн горимыг чанд мөрдөх
Зочдод мэндчилж, тэдэнд үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг зочдын хүсэлтээр хүргэж өгөх Зочдын хүсэлт, санал, гомдлыг хүлээн авч шийдвэрлэх Таблиц, суудлуудыг бэлтгэж, цэвэрлэж байнга хадгалах Ажлын байрны цэвэр байдлыг хангах Зочдын хоолны захиалгыг цаг тухайд нь гүйцэтгэх Хоолны менюг танилцуулах, өргөн сонголтыг санал болгох Бусад ажилтантай хамтран ажиллах, ажлыг зохион байгуулах