Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцан гүйцэтгэх, удирдан зохион байгуулах, меню гаргах, эрүүл аюулгүй орчинг бүрдүүлэх, амт чанартай хоол үйлдвэрлэх Үйлчилгээний эрүүл ахуй, стандартын дүрэм журам, технологийн горимыг мөрдөн ажиллах
Рашаан, сувиллын хүрээнд сэргээн засах, дотрын тусламж үйлчилгээг батлагдсан стандарт, удирдамжийн дагуу мэргэжлийн түвшинд үзүүлэх
Уламжлалт анагаахын тусламж, үйлчилгээ үзүүлэх Яаралтай тусламж, үйлчилгээг үзүүлэх Сувиллын тусламж, үйлчилгээ үзүүлэх
250 хүн хүлээн авах хүчин чадалтай зочид буудал, рашаан сувиллын төв ресепшн дээр ажиллана. Хийгдэх ажил үүрэг: - Зочны ирсэн, гарсан бүртгэл - Бусад албанаас ирсэн нийт төлбөр тооцоог нэгтгэн гаргах - Утсаар мэдээлэл өгөх - Үйлчилгээний талаарх мэдээллийн үнэн зөв, цэгцтэй аман болон утсаар өгөх - Хариуцсан үүргийн дагуу шууд удирдлага мэдээллээр хангах - Өдөр тутмын тайлан тооцоог гаргах