Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянгол дүүрэг, 20-р хороо, 5 шар, Хишиг Арвин Индустриал ХХК-ний байр

ХАКМС ХХК - Нээлттэй ажлын байрууд

2020-09-21
Барилгын туслах ажилтан /хотод ажиллах/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

2020-09-21
Тогооч /хотод цэцэрлэгт ажиллах/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах
-Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
-Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр нөөцлөн бэлтгэх
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч дээжийг устгаж тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол хийж, хийсэн  хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх
-Тогооч нь хоол, ундааг таваглаж олгохдоо орц, норм, халууны хэмийг баримтлан олгох
-Хоолыг зориулалтын хоол халуун байлгаж хадгалах хугацааг тооцож олгох
-Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
-Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
 

2020-09-22
Ахлах тогооч /Хөдөө ажиллах, эрэгтэй/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
-Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас  дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх
 -Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх

2020-09-21
Туслах тогооч /Хөдөө ажиллах, эрэгтэй/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах
-Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл,  түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас  дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор  шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх
 -Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх

2020-09-21
Тэсэлгээний ахлах инженер

Өрөмдлөг тэсэлгээний инженерүүд, тэсэлгээчид, тэсэлгээний туслах ажилчдын ажлыг чиглүүлэн удирдах, хянах
Тэсэлгээний ажлыг удирдан зохион байгуулах
Уурхайн төлөвлөгөөний дагуу өрөмдлөг, тэсэлгээний зураглалын ажил, паспортыг боловсруулах, гүйцэтгэлд хяналт тавих
Өрөмдлөг, тэсэлгээний ажлын технологи, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж, шаардлагатай зааварчилгаа өгөх
Ажлын гүйцэтгэлийн паспортуудыг гаргаж, эмх цэгцтэй хөтлөх
Ажлын гүйцэтгэлийн тайлангуулыг өгөгдсөн журмын дагуу гаргаж компанийн удирдлагыг бүрэн мэдээллээр хангах

2020-09-21
Үйлчилгээний ажилтан /хөдөө ажиллах/

-Хариуцсан өрөө, талбайн цэвэрлэгээ, үйлчилгээг чанартай хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх
-Эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдал, эмх цэгцийг хангаж сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчил дутагдлыг тухай бүр шууд удирдлагадаа мэдээллэх
-Цэвэрлэгээний материалыг зориулалтын дагуу зүй зохистой зарцуулах
-Цаг үеийн шаардлагаар зохион байгуулсан ажилд идэвхи, санаачлагатай оролцох
-ХАБЭАБО-ны холбогдох журам, горим зааварчилгааг хатуу дагаж мөрдөхөөс гадна, бусад ажилчдад шаардлага тавих, ХАБЭАБО-ны чиглэлээр явагдаж буй үйл ажиллагаанд идэвхитэй оролцогч санаачлагч байх бусад ажилчдад үлгэр дууриал болох

2020-09-21
Барилга тохижилтын ажилтан /Хөдөө ажиллах/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

2020-09-21
Харуул хамгаалалтын ажилтан /Хөдөө ажиллах/

-Үл хөдлөх хөрөнгө ба хамгаалах обьектыг тойрч хяналт хамгаалалт хийх
-Өдөр тутмын үйл ажиллагааны хэвийн байдал алдагдсан үед тэмдэглэл хөтөлж баримтжуулах
-Хууль зөрчигчийг илрүүлэх, шаардлагатай тохиолдолд аюулгүй байдлыг хангахын тулд албадан саатуулах арга хэмжээ авна
-Шалган илрүүлэгч төхөөрөмжийг ажиллуулах, тухайн обьектод хориглосон зүйлсийг оруулахгүй байх
-Хамгаалалтын систем, багаж төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж ажиллах
-Гэнэтийн аюулгүй байдал алдагдах үед цагдаа, түргэн, гал команд, хамгаалалтын баг бүрэлдэхүүнд яаралтай мэдээллийг хүргэх дуудах
-Чимээ шуугиан гарсан үед хянаж шалгаж, хүмүүсийг орох, гарахад зөвшөөрөл олгох, хяналт тавих, бичиг баримтыг шалгах
-Утсаар хэрэгцээт мэдээлэл өгөх, асуултанд хариулах
-Обьектыг хянах хамгаалах ажлыг дараагийн үүрэг бүхий хүнд хүлээлгэн өгөх
-ХАБЭАБО-ны холбогдох журам, горим зааварчилгааг хатуу дагаж мөрдөхөөс гадна, бусад ажилчдад шаардлага тавих, ХАБЭАБО-ны чиглэлээр явагдаж буй үйл ажиллагаанд идэвхитэй оролцогч санаачлагч байх бусад ажилчдад үлгэр дууриал болох

2020-09-21
Талх, нарийн боовчин /хөдөө ажиллах/

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.

2020-09-21
Тогооч /Хөдөө ажиллах/

-Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах
-Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
-Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр нөөцлөн бэлтгэх
-Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх
-Тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч дээжийг устгаж тэмдэглэл хөтлөх
-Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол хийж, хийсэн  хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх
-Тогооч нь хоол, ундааг таваглаж олгохдоо орц, норм, халууны хэмийг баримтлан олгох
-Хоолыг зориулалтын хоол халуун байлгаж хадгалах хугацааг тооцож олгох
-Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
-Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
 

© ХАКМС ХХК. 2016-2020 он

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2020.