Liugong 70 ковшоор ачилтын болон бусад ажлыг техникийн бүрэн бүтэн байдал, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг ханган хийж гүйцэтгэх
Хариуцсан техникээ зааврын дагуу аюул, осолгүй жолоодож уурхайн төлөвлөгөөт ажлыг гүйцэтгэх 1. Хариуцуулсан тоног төхөөрөмжийн аюул осолгүй, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, технологийн горимын дагуу ажиллуулж, техник ашиглалтыг нэмэгдүүлэх дээр анхаарах 2. Уулын ажлын технологийн паспортыг чанд мөрдөн ажиллах, олборлолтын тухайн өдрийн төлөвлөгөөний дагуу ажиллах 3. ХАБЭА-н дүрэм журмуудыг мөрдөх, ажлыг аюулгүй ажиллагааны дүрэм горимыг ханган ажиллах 4. Удирдлагаас өгсөн бусад үүрэг даалгаврыг цаг тухайд чанартай хийж гүйцэтгэх
- Хариуцсан техникээ зааврын дагуу аюул, осолгүй жолоодож уурхайн төлөвлөгөөт ажлыг гүйцэтгэх - Хариуцуулсан тоног төхөөрөмжийн аюул осолгүй, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, технологийн горимын дагуу ажиллуулж, техник ашиглалтыг нэмэгдүүлэх дээр анхаарах - Уулын ажлын технологийн паспортыг чанд мөрдөн ажиллах, олборлолтын тухайн өдрийн төлөвлөгөөний биелэлтийг ханган биелүүлэх - ХАБЭА-н дүрэм журмуудыг мөрдөх, ажлыг аюулгүй ажиллагааны дүрэм горимыг ханган ажиллах
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгавар болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах хөдөлмөрийн багаж хэрэгсэл, түүхий эд, бэлэн бүтээгдэхүүнийг зохих хэмжээгээр ажилд нөөцлөн бэлтгэх Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг ахлах тогооч, ерөнхий тогоочоор шалгуулж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
Уулын ажлыг зураг төслийн дагуу удирдан явуулах Өдөр тутмын хэмжилт, боловсруулалт, зураг төслийг хийх, зураг төслөөр уурхайг хангах Зураг төсөлд заагдсан геометр хэмжээсүүдийг газарт буулгах, карьер ашиглалтын хил хязгаарыг тогтоох, питыг зөв тавих Улны өндөржилтийн түвшинд хяналт тавих
Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт тэмдэглэл хөтлөх Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд шилжүүлэх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх