Рестораны үйл ажиллагааг зохион байгуулж, хяналт тавих Ажлын хуваарийг зохиох, ажилчдын цагийн хуваарийг танилцуулах Хоолны менют боловсруулж, шинэ санаа санал болгох Зохион байгуулалтын арга хэмжээг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангах зорилгоор үйл ажиллагааг сайжруулах Багийн гишүүдийн урам зориг, хамтын ажиллагааг дэмжих Төслийн хэрэгжилтэд дүн шинжилгээ хийх, тайлагнах Ажлын орчинд аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартуудыг хангах
Сүши бэлтгэх, боловсруулах Сүши хоолны чанарыг шалгах Хоолны жор, стандарт болон технологийг мөрдөх Ажлын байрыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны түүхий эдийг зөв хадгалах Хоолны үйлчилгээний стандартуудыг баримтлах Хамтран ажиллагсдын дунд сайн харилцаа үүсгэх Сүши хоолны шинэ жор турших
Зочныг эелдгээр угтан авах, мэндчлэх, ширээнд хөтлөн авчрах, үдэн гаргах Хамтран ажиллагсадтайгаа эв найрамдалтай, шудрага үнэнч, харилцан шаардлага тавьж түүнийгээ биелүүлж ажиллах үүрэгтэй Үйлчлүүлэгчийн тооцоог санхүүгээс өгсөн үүрэг даалгаварын дагуу зөв хөтлөн, касс тайланг гарган, өдөр бүр тооцооны нягтлантай тооцоог хүлээлцэнэ. Пос машин, маяами кассын машинд үнэ оруулах, тооцоог татах, нэгтгэл хэвлэх ажлыг гардан хийнэ.