Зах болон хөдөө орон нутгийн машинд бараа бүтгээдэхүүн хүргэж өгөх -Борлуулалтын машин хариуцаж ажиллах -Ажлын байранд тодорхойлсны дагуу бусад чиг үүргийг хариуцан ажиллах
Гал тогооны үйл ажиллагааг өдөр тутмын удирдлагаар хангаж ажиллах Цэсийн дагуу хоол үйлдвэрлэлийг мэргэжлийн түвшинд зохион байгуулах, амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Удирдлага доор байгаа ажилчдыг мэргэшүүлэх, чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж ажиллах Хоол үйлдвэрлэл шаардлагатай стандарт, дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх, хэвшүүлэх Хоол боловсруулах үйл явцын бараа материалын зарцуулалтыг төлөвлөх, түүний хадгалалт, нөөцөд гүйцэтгэлд хяналт тавих Шинээр хоол зохиох, турших нэвтрүүлэх Ажлын байранд тавигдах шаардлага