- Ажлын байранд тавигдсан стандартын дагуу зочдод сэтгэл ханамжтай үйлчилгээ үзүүлэх - Ажилчдыг зохион байгуулж, чиг үүрэг өгөх - Өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах
- Зочдыг угтан мэндчилнэ - Захиалгыг шалгах - Ширээнд нь суулгана - Ширээний хуваарилалт хийх - Шаардлагатай үед касс болон үйлчилгээнд туслах - Зочдыг үдэх
*Байгууллагын Хүний нөөцийн бодлогыг хэрэгжүүлэх, удирдлагыг мэдээллээр хангах *Хүний нөөцийн чадвар бүтээмжийг дээшлүүлэх, чадварыг нэмэгдүүлхэд чиглэсэн бусад үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, байгууллагын зорилгыг хангах. *Сургалт хөгжлийн хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, тайлагнах. *Шинэ ажилтан болон ажлын байранд шилжин, дэвшин ажиллаж буй ажилтныг чиглүүлэх, ажлын байр дээр дадлагжихад анхаарах. *Шинэ санал санаачилга дэвшүүлж ажиллах.
Ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана Ахлаж буй бартендерээс чиг үүрэг авч ажиллана
Рестораны бар текны кассын тооцоо шалгах,гүйлгээх хийх,хяналт тавих. Текны бараа материалын тооллого тооцоо хийж тооллогийг удирдан явуулах,тайлагнах, үлдэгдэлийг хянах. Нягтлан бодох бүртгэлээр хяналт тавих, бараа, бүтээгдэхүүний тайланг бэлтгэж, удирдлагад танилцуулах. Харилцагчийн өглөг,авлагын бүртгэл, үлдэгдэлд хяналт тавьж,тооцоо нийлэх,акт үйлдэх. Холбогдох нягтлан бодох бүртгэлийг НББОУС, холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу ажиллах