-Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн ам чанартай хоолоор үйлчлэх -Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, хоолны цас хөгжүүлэх -Ажилчдын хоолыг эрүүл ахуйн шаардлагын түвшинд үйлдвэрлэн хүргэх -Гал тогооны ариун цэвэр -Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх - Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах, - Жор орцын дагуу хоолны орцыг бэлтгэж өгөх, хоол хүнс бэлтгэх эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангасан, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл тоног төхөөрөмжийг шалгах, - Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн журмыг сахих, хоолны захиалгын вилл унших
Ажлын үндсэн үүрэг: Рестораны үйл ажиллагааг хариуцаж, зохион байгуулах Ажилтаны сургалт явуулж, чанарыг хянаж ажиллах Түүхий эд, бараа материалын захиалга хийх Агуулах хариуцах Рестораны үйлчилгээний үйл явц, чанарт өдөр тутамд хяналт тавих Рестораны маркетинг, стратегийн төлөвлөлтөнд оролцох, хэрэгжүүлэх