- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
- Харилцагчдаас бараа бүтээгдэхүүн хүлээн авах, эргэх холбоотой ажихллах
- Өдөр тутмын тайлан мэдээг цаг тухайд нь гаргах
-Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, холбогдох хууль тогтоомжийн дагуу шаардлагатай журам зааварчилгаа боловсруулах, үйл ажиллагаанд хэрэгжүүлэх, хяналт тавих,
-Хүнсний худалдан авалт болон хоол үйлдвэрлэлийн процесс, агуулах, үйлчилгээ, цэвэрлэгээний ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих,
- Эрсдэлээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих
- Эрсдэлийн акт, зохистой дадлагын гүйцэтгэлийг үйлчилгээ, хоол үйлдвэрлэлийн процесст хангуулахад зөвлөмж, заавар өгөх, мэдээллээр хангах,
- Ковидын үеийн халдвар хамгааллын дэглэм баримтлан ажиллах, халдварын тохиолдол илэрсэн үед шуурхай арга хэмжээ авах томилогдсон багийн бүрэлдэхүүнийг ажиллуулах, хяналт тавих тайлан гаргах
- Кемпийн бохирын хяналт, тээвэрлэлтийн гэрээ хийж, эрүүл ахуйн хяналт тавих, зөөвөрлөн асгах, устгах ажил гүйцэтгүүлэх
- Хүнсний бүтээгдэхүүний дээж авч шинжлэх, хангамжийн бүтээгдэхүүний лабораторийн шинжилгээг шалгах, хүнсний хангамжийн бараа хоолны дээж шинжилгээнд хяналт тавих, бүрэн хариуцах
-Агуулахын стандарт, журам, бүтээгдэхүүний хадгалалтыг шалгаж хянах, үнэлэлт өгч ажлыг сайжруулах
-Кемпийн бүх нэгж хэсгийн ариутгал халдваргүйтгэлийн ажлыг удирдан гүйцэтгэх, тайлагнах
-Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүргүүд
Ээлжийн багт орж нийтийн хоолны чиглэлээр ажиллах
Технологийн картын дагуу үйлчлүүлэгчид амт чанартай хоол хүнс бэлтгэх
Хөдлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг чанд мөрдөн ажиллах
АБТ-д заасан ажлыг хийж гүйцэтгэнэ
-Хүүхэд асрах
-Гэр цэвэрлэх