Байгууллагын хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтыг мэргэжлийн сорил аргуудыг ашиглан хийж гүйцэтгэх, үнэлэх. Хүний нөөцийн бусад үүргүүдэд хамтран ажиллана. Smart HR программ ашиглалттай.
Бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгч захиалагчид хүргэх, Шинэ хэрэглэгч нээх, Захиалгыг нэмэгдүүлэн бүтээмжээ дээшлүүлэхэд чиглэж ажиллана.
* Хүнсний үйлдвэрлэлийн онцлог, эрүүл ахуйн мэдлэг олгох сургалт, мэдээлэл, дадал суулгах үйлийг нийт ажилтнуудад хэвшүүлэн ажиллах, * Ажилтны эрүүл мэндийн үзлэг шинжилгээний хөтөлбөрийн дагуу төлөвлөгөөт ажлыг хэрэгжүүлэх, тайлан гаргах * Үйлдвэрлэлийн явцад эрүүл ахуйн стандартад хяналт тавьж аливаа эрсдлээс урьдчилан сэргийх арга хэмжээг авах хэрэгжүүлэх хяналт тавих * Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах, хэрэгжүүлэх * Бэлэн болон түүхий бүтээгдэхүүн, бараа материалын хадгалалт, чанар, эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих * Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн заавар, ариутгал, ашиглалтын горимд хяналт тавих