- Уурхайн ажилчдын хоолыг технологийн картын дагуу хийх - АБТ-ын дагуу өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах. - Шаардлагатай хүнсний бүтээгдэхүүнийг захиалга хийхэд оролцох - Хариуцсан ээлжийн хуваарьт гарах хоолны цэсийг боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх
- Кемпэд хоол үйлдвэрлэл болон тоног төхөөрөмж, ажилчдын байрлах байранд эрүүл ахуйн хяналт тавих - Хоол болон бүтээгдэхүүний чанар, стандартыг нэвтрүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих - Хүнсний эрүүл байдал, эрүүл ахйун стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам, заавар боловсруулах, - Эрүүл ахуйн талаар ажилчдад сургалт орох
Бүтэц, орон тоо, цалин хөлс, хөнгөлөлт хангамж, шагнал урамшууллын бодлого, гүйцэтгэлийн үнэлгээний системийг боловсронгуй болгох, шинэчлэх, сайжруулахад санал өгөх, төсөл боловсруулах, Компанийн хүний нөөцийн төлөвлөлтийн дагуу сул орон тоо бий болсон ажлын байрыг тухай бүр албан тушаалын шаардлага хангахуйц чадварлаг хүний нөөцөөр хангах Сонгон шалгаруулалтын үйл ажиллагааг Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын журмын дагуу зохион байгуулах Сонгон шалгаруулалтын үйл явц, арга ажиллагаа, нэмэлт шалгаруулалтын материалыг байнга сайжруулж ажиллах Компанийн ажлын зарын нэгдсэн сайтад нээлттэй ажлын байрны мэдээллийг тогтмол шинэчлэн байршуулах, бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр, сувгийг нэмэгдүүлж ажиллах Шинэ ажилтанд байгууллага, ажил үүрэг, хамтран ажиллагчидтай танилцуулах, чиглүүлэх, Шинэ ажилтан, албан тушаал дэвшин ажиллаж байгаа ажилтны туршилтын хугацааны дасан зохицох хөтөлбөрийг чиглүүлэх, Хөдөлмөрийн харилцааг зохион байгуулах үйл ажиллагааны чиглэлээр Ажилтанг ажилд томилох, чөлөөлөх, шилжүүлэх, дэвшүүлэх, ажлаас чөлөөлөх, хөдөлмөрийн харилцаатай холбогдох санал хүсэлт, өргөдөл гомдлыг хүлээн авч шийдвэрлүүлэх холбогдох тушаал шийдвэрийг төлөвлөх, батлуулах, мэдээллээр хангаж ажиллах Хөдөлмөрийн гэрээг боловсруулах, шинэчлэх, нэмэлт өөрчлөлт оруулах, холбогдох ажилтнуудаас санал авах, батлуулах Ажилтанд хөдөлмөрийн гэрээ болон бусад холбогдох гэрээ, ажлын байрны тодорхойлолтыг танилцуулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Байгууллагын соёлын болон ажилтны сэтгэл ханамжийн судалгааг зохион байгуулах, тайлан мэдээг гаргах, Компанийн хэмжээнд нийт ажилтнуудыг идэвхижүүлэх, урам зоригтой ажиллуулах, багийн үйл ажиллагааны оролцоог нэмэгдүүлэх зорилгоор олон нийтийн арга хэмжээ, баяр ёслолын арга хэмжээг зохион байгуулах
Байгууллагын сургалтын хэрэгцээг тодорхойлох Байгууллагын Сургалт, хөгжлийн бодлого боловсруулах, нэвтрүүлэх, хэрэгжүүлэх Нийт ажилтнуудын дотоодын төлөвлөгөөт сургалтуудыг төлөвлөх хэрэгжилтэнд хяналт тавих Ажилтнуудын хэрэгцээн дээр суурилан мэргэжлийн болон хувь хүний сургалтуудыг төлөвлөн зохион байгуулах, сургалтын үр дүнг хянах, хэрэгжилтэнд хяналт тавих
- Цэвэрлэх байгууламжийн барилга байгууламж, шугам сүлжээний ашиглалтыг бүрэн хариуцаж ажиллах 2. цэвэрлэх байгууламж бохир усны шугам хоолой, худагт өдөр тутам үзлэг хийх 3. Ариутгах татуургын барилга байгууламж, шугам сүлжээ, худаг, камерын ашиглалтын бүрэн бүтэн байдал, засвар үйлчилгээг хариуцаж ажиллана 4. Бохир усны шугам хоолой, худгуудад өдөр тутам үзлэг хийж, илэрсэн гэмтлийг даруй засварлахын зэрэгцээ их хэмжээний аваар ослын үед шалтгааныг даруй тогтоон инженер техникийн ажилтанд мэдэгдэх 5. Байгууллагын мэдэлд буй барилга байгууламж, шугам сүлжээний ашиглалттай холбогдсон гэмтэл гархаас сэргийлэх, хяналт тавих, тодорхой мэдээллээр удирдлагыг хангах 6. Аж ахуй нэгж, албан байгууллага, орон сууцны бохир усны худаг, шугам сүлжээний бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавих 7. Өөрийн эзэмшилд байгаа багаж, тоног төхөөрөмжийн ашиглалтыг сайжруулах 8. Байгууллагын эзэмшилд байгаа бохир усны худгыг сард нэг удаа лайдаж цэвэрлэх 11. инженерийн хийцлэл бүхий барилга байгууламж, шугам сүлжээний схем зургийг мэддэг байх