Ээлжийн хуваарийн дагуу (нийтийн хоол үйлдвэрлэл) багт нэгдэн ажиллах Компанийн батлагдсан эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдал, аюулгүй ажиллагааны стандарт, шаардлага, холбогдох журмыг мерден ажиллах Технологи карт, цэсний дагуу амт чанартай, эрүүл Европ, Монгол хоолоор уйлчлэх
Угааж өнгөлөх хэрэгсэл/стакан,хундага,кофены машин, Тек хөргүүрийн дутуу барааг захиалгын хуудсаар барааны няраваас захиалан хүлээн авч байх Шаардлагатай тохиолдолд зөөгчгүй үед зөөгч хийх
Өрөөний захиалга хүлээн авах, зочинг бүртгэж байрлуулах, төлбөр тооцоог хийн үдэж явуулах, зочны харилцаа хариуцсан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ. Энэ алба нь 24 цагийн үйл ажиллагаатай байх тул 3 ээлжээр ажиллана.
Байгууллагын захирлын өдөр тутмын албан ажилд туслалцаа үзүүлэх Бичиг хэргийн боловсруулалт, бүрдүүлэлт, гүйцэтгэлд хяналт тавих Эрхлэх ажлын хүрээнд ирүүлсэн өргөдөл, гомдол, санал хүсэлтийг хүлээн авах, уламжилж шийдвэрлүүлэх гэх мэт ажлын байрны тодорхойлолтод заасан үндсэн үүргийг гүйцэтгэнэ. Хүний нөөцийн төлөвлөлт, бүрдүүлэлт, cонгон шалгаруулалт, баримт бичигтэй холбоотой ажлыг цаг тухайд чанартай хийж гүйцэтгэх Компанийн хүний нөөцийн бодлого, үйл ажиллагааны дүрэм журмуудын биелэлтэнд хяналт тавих, мөрдүүлэх Хүний нөөцийн, хэрэгцээ, хөдөлгөөнийг судлах, санал боловсруулж, удирдлагад танилцуулах Ажилтнуудын хөдөлмөрийн харилцааг хууль тогтоомжийн дагуу зохицуулах, хяналт тавих 8. АБТ - д заасан ажлуудыг хийж гүйцэтгэх