-Захиалсан бүтээгдэхүүнийг стандартын дагуу гаргах-Халуун болон хүйтэн ундны зүйлсийн захиалгыг авч эелдэг шуурхай чанартай үйлчилгээ үзүүлэх-Текийг цэвэр байлгах-Шаардлагатай уух зүйлс болон дагалдах хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцтэй байхад анхаарч ажиллах -Хундага, шилэн эдлэл, цай кофены аяга, коктейлийн хэрэгсэл, бусад тоног хэрэгслийг хангалттай хэмжээгээр байлгах. -Уух зүйлсийг хадгалах, түүгээр үйлчлэх горим стандартыг баримталж ажиллах.-Өдөр тутмын шингэн хүнсний тооллого хийж маягт хөтлөх