Үндсэн хувилбар
Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, 1-р хороо, Олимпын гудамж 7/3, Центрум плаза, Чойжин Темпл Ресторан

Чойжин Темпл ХХК - Нээлттэй ажлын байрууд

2022-08-08
Нярав

-Компанийн өдөр тутмын үйл ажиллагаатай холбоотой гарч буй бэлэн мөнгө, бараа түүхий эд материал, үндсэн хөрөнгийн орлого зарлагын гүйлгээний анхан шатны баримтын бүрдэлийг ханган ажиллах
-Бараа түүхий эд материалын татан авалт, түүний өртөг, нийлүүлэлт, зарцуулалт, үлдэгдэлд хяналт тавих, хөрөнгө нэг бүрийн хөдөлгөөний тайлан мэдээг гаргаж нягтлан бодогчид тайлагнах.

1,000,000 - 1,200,000Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг
2022-08-05
Бариста

-Захиалсан бүтээгдэхүүнийг стандартын дагуу гаргаж, чирэгдэл учруулахгүй ажиллана
-Халуун болон хүйтэн ундны зүйлсийн захиалгыг авч эелдэг шуурхай чанартай үйлчилгээ үзүүлэх
-Текийг цэвэр байлгах, хэрэглэсэн шилэн эдлэл болон аяга, хундагыг угаах
-Шаардлагатай уух зүйлс болон дагалдах хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцтэй байхад анхаарч ажиллах 
-Хундага, шилэн эдлэл, цай кофены аяга, коктейлийн хэрэгсэл, бусад тоног хэрэгслийг хангалттай хэмжээгээр байлгах.
-Уух зүйлсийг хадгалах, түүгээр үйлчлэх горим стандартыг баримталж ажиллах.
-Өдөр тутмын шингэн хүнсний тооллого хийж маягт хөтлөх

800,000 - 1,000,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг
2022-08-03
Угаагч

1. Хоол бэлтгэх өрөө тасалгааг цэвэрлэх,
2. Тогоочид хоол хийхэд нь дэмжлэг үзүүлэх, хоолны хэрэгслийг угаах,
3. Заагдсан хэсэгт аяга тавгийг байрлуулах
4. Гал тогоонд болон ресторанд хэрэглэсэн аяга таваг, сав суулгыг угаах, цэвэрлэх, хураах
5. Хоол хүнсийг халаах, шарах, бэлтгэхэд туслах
6. Аяга таваг , шилэн эдлэлийн хүрэлцээ, эргэлт, бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавих
 

800,000 - 1,000,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг
2022-07-19
Европ хоолны Тогооч

1. Хоол, хүнсийг ТЕХНОЛОГИ ажиллагааны дагуу бэлтгэж, боловсруулах
2. Ажлын байрны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх
3. Ажил үүрэгтэй холбоотой асуудлыг шийдвэрлэх
4. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хүлээн авах хадгалалтын горим мөрдөх
5. Хүнсний бүтээгдэхүүн боловсруулалтын аргуудыг эзэмшсэн байх
6. Төрөл бүрийн зууш, салатыг технологи ажиллагааны дагуу бэлтгэж хийх
7. Төрөл бүрийн шөлтэй хоолыг технологи ажиллагааны дагуу бэлтгэж хийх
8. Төрөл бүрийн үндсэн хоолыг технологи ажиллагааны дагуу бэлтгэж хийх
9. Амтлаг хоол, ундаа, нарийн боовыг технологи ажиллагааны дагуу бэлтгэж хийх
10.Төрөл бүрийн зууш, хоолыг бэлтгэх чимэглэх
11. Тогоочийн бичиг баримт хөтлөх, тайлагна
12. Бараа, бүтээгдэхүүн, түүхий эдийг зөөх, шалгах, жигнэх, хөргөгч болон бусад агуулах газар байрлуулах, хураах, хаяглах, хадгалах 

1,200,000 - 1,500,000Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг
2022-07-16
Зөөгч

-Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх
-Зочиныг  угтаж авах, ширээнд суулгах, цэс олгож захиалага авах, туслах, үйлчлэх
-Төлбөр тооцоо хийх, баталгаажуулах
-Бохирдсон хэрэгсэл хурааж үйлчилгээнд бэлтгэх

800,000 - 1,000,000Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг
2022-07-14
Зохион Байгуулагч

1. Салбарын үйлдвэрлэл, үйлчилгээг хариуцаж өдөр тутмын үйл ажиллагааг тогтвортой хэвийн явуулахад анхааран ажиллах
2. Өдөр тутмын орлогын тайлан, тооцоо хөтлөх
3. Хоол болон үйлчилгээний чанарыг үнэлэх, дүгнэх, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийн талаар тэдэнтэй харилцах зөвлөлдөх
4. Хүний нөөцийн албатай нягт уялдаа холбоотой ажиллаж, ажилчдыг ажлын байран дээр сургах, мэргэшүүлэх, дадлагажуулах тал дээр анхаарал тавьж идэвхи санаачлагатай ажиллана
5. Үйл ажиллагаатай холбоотой дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх хэвшүүлэхэд анхаарах
6. Эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны заавар журмыг мөрдүүлэх
 

1,500,000 - 1,800,000Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг

Ажлын байрны зарууд

  1. Нярав8 сарын 8. 22:55
  2. Бариста8 сарын 5. 20:48
  3. Угаагч8 сарын 3. 13:01
  4. Европ хоолны Тогооч7 сарын 19. 18:34
  5. Зөөгч7 сарын 16. 15:00

Фэйсбүүк хуудас

© Чойжин Темпл ХХК. 2017-2022 он

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2022.