Зочны үйлчилгээний менежер/ Housekeeping manager
Зочны үйлчилгээний хэсгийн үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан зохион байгуулах, зочид буудлын цэвэрлэгээ үйлчилгээг стандартын шаардлагад нийцэх хэмжээнд гүйцэтгүүлэх, зочдыг ая тухтай, цэвэр орчинд хүлээн авахад шаардлагатай бүхий л арга хэмжээг мэргэжлийн өндөр түвшинд, сэтгэл зүрхээ зориулан авч хэрэгжүүлэх, үйлчилгээний ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих.
Цахилгааны инженер
Байгууллагын цахилгаан, лифт, хөргөлт, гал тогоо, ресторан, хүлээн авалтын үеэр хэрэглэгдэх цахилгаан тоног төхөөрөмжийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, буудлын гэрэлтүүлэг, цахилгаантай холбоотой бүх асуудлыг хариуцан ажиллах.
Зөөгч
Ресторанд 1 өдөр ажиллаад, 1 өдөр амрах хуваариар ажиллах.
Үйлчлэгч (ресторанд) ажилд авна.
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу цэвэрлэгээ хийх.
Тогооч /эрэгтэй/
Рестораны хоол үйлдвэрлэлд ажиллах.