- Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх - Байрлагсад болон өөрийн ажилтнуудын зохион байгуулалтыг удирдах - Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлэх, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах - Кемпийн гал тогоо болон бусад үйл ажиллагаанд хяналт тавих - Хүнсний эрүүл ахуйн стандартыг мөрдүүлж, хяналт шалгалт хийж ажиллах - Нийт ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих - Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг ханган ажиллах, хоол үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөөт цэсийг хянах, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүнийг дагалдах баримт бичгийн хамт мэдрэхүйн үзүүлэлтээр үнэлгээ өгөн хүлээн авах ажиллагаанд хяналт тавих - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний үйл ажиллагаанд хөндлөнгийн хяналт тавих, хоол үйлдвэрлэл технологийн дагуу хийгдэж байгаа эсэхт хяналт тавих - Хоол үйлдвэрлэлийн шатанд эрүүл ахуй, ариун цэврийг чандлан сахин ажиллаж байгаа эсэхт хяналт тавих - Сургалт хөгжил явуулах - Салбарын тайлан тооцоо хийх - Бусад
- Өглөө, Өдрийн хоол бэлтгэл, дулааны боловсруулалт - Хоолны порцлолт - Дээж авах, устгах - Гал тогооны ажилтнуудын ажлыг хуваарилан, зохион байгуулах - Түүхий эд хянах - Бүртгэл хөтлөх - Бусад
- Компанийн хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын үйл ажиллагааг процессийн дагуу гүйцэтгэх ажлын байрны бүрдүүлэлтийг хийх - Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын процесст тасралтгүй сайжруулалт хийж, санал санаачлагатай ажиллах - Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалттай холбоотой бүх төрлийн дата мэдээлэл гаргах, шинжилгээ хийх - Албан бичиг, баримт бичиг боловсруулах - Салбаруудын үйл ажиллагааг төлөвлөх, хянах
- Компанийн хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын үйл ажиллагааг процессийн дагуу гүйцэтгэх ажлын байрны бүрдүүлэлтийг хийх - Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын процесст тасралтгүй сайжруулалт хийж, санал санаачлагатай ажиллах - Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалттай холбоотой бүх төрлийн дата мэдээлэл гаргах, шинжилгээ хийх - Албан бичиг, баримт бичиг боловсруулах - Салбаруудын үйл ажиллагааг төлөвлөх, хянах
- Өглөө, Өдрийн хоол бэлтгэл, дулааны боловсруулалт - Хоолны порцлолт - Дээж авах, устгах - Гал тогооны ажилтнуудын ажлыг хуваарилан, зохион байгуулах - Түүхий эд хянах - Бүртгэл хөтлөх - Бусад
- Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх - Байрлагсад болон өөрийн ажилтнуудын зохилн байгуулалтыг удирдах - Гал тогоо болон хоолны талаар мэдлэгтэй - Тулгарч буй асуудлыг зөв оновчтой шийдвэрлэх - Шууд удирдлагуудтай нягт уялдаатай ажиллах - Сургалт хөгжил явуулах - Салбарын ажилтнуудыг хянах - Салбарын тайлан тооцоо хийх - Бусад
- Өглөө, Өдрийн хоол бэлтгэл, дулааны боловсруулалт - Хоолны порцлолт - Дээж авах, устгах - Гал тогооны ажилтнуудын ажлыг хуваарилан, зохион байгуулах - Түүхий эд хянах - Бүртгэл хөтлөх - Бусад
- Өглөө, Өдрийн хоол бэлтгэл, дулааны боловсруулалт - Хоолны порцлолт - Дээж авах, устгах - Гал тогооны ажилтнуудын ажлыг хуваарилан, зохион байгуулах - Түүхий эд хянах - Бүртгэл хөтлөх - Бусад
- Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх - Байрлагсад болон өөрийн ажилтнуудын зохион байгуулалтыг удирдах - Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлэх, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах - Кемпийн гал тогоо болон бусад үйл ажиллагаанд хяналт тавих - Хүнсний эрүүл ахуйн стандартыг мөрдүүлж, хяналт шалгалт хийж ажиллах - Нийт ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих - Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг ханган ажиллах, хоол үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөөт цэсийг хянах, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүнийг дагалдах баримт бичгийн хамт мэдрэхүйн үзүүлэлтээр үнэлгээ өгөн хүлээн авах ажиллагаанд хяналт тавих - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний үйл ажиллагаанд хөндлөнгийн хяналт тавих, хоол үйлдвэрлэл технологийн дагуу хийгдэж байгаа эсэхт хяналт тавих - Хоол үйлдвэрлэлийн шатанд эрүүл ахуй, ариун цэврийг чандлан сахин ажиллаж байгаа эсэхт хяналт тавих - Сургалт хөгжил явуулах - Салбарын тайлан тооцоо хийх - Бусад
- Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх - Байрлагсад болон өөрийн ажилтнуудын зохилн байгуулалтыг удирдах - Гал тогоо болон хоолны талаар мэдлэгтэй - Тулгарч буй асуудлыг зөв оновчтой шийдвэрлэх - Шууд удирдлагуудтай нягт уялдаатай ажиллах - Сургалт хөгжил явуулах - Салбарын ажилтнуудыг хянах - Салбарын тайлан тооцоо хийх - Бусад
- Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх - Байрлагсад болон өөрийн ажилтнуудын зохилн байгуулалтыг удирдах - Гал тогоо болон хоолны талаар мэдлэгтэй - Тулгарч буй асуудлыг зөв оновчтой шийдвэрлэх - Шууд удирдлагуудтай нягт уялдаатай ажиллах - Сургалт хөгжил явуулах - Салбарын ажилтнуудыг хянах - Салбарын тайлан тооцоо хийх - Бусад