Дотор- Хоол боловсруулах эрхтэн тогтолцооны өвчний үед тусламж үйлчилгээг батлагдсан стандарт, удирдамжийн дагуу мэргэжлийн өндөр төвшинд үзүүлэх Албан тушаалын тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлэн ажиллах
Хавдрын өвчний үед тусламж үйлчилгээг батлагдсан стандарт, удирдамжийн дагуу мэргэжлийн өндөр төвшинд үзүүлэх Албан тушаалын тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлэн ажиллах
Албан тушаалын тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийг хэрэгжүүлэн ажиллах
- Сувилахуйн тусламж үйлчилгээг чанартай, хариуцлагатай, аюулгүй хүргэх - Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
- Сувилахуйн тусламж үйлчилгээг чанартай, хариуцлагатай, аюулгүй хүргэх - Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
- Мэдээгүйжүүлэгийн сувилахуйн тусламж үйлчилгээг чанартай, хариуцлагатай, аюулгүй хүргэх - Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
- Мэс заслын сувилахуйн тусламж үйлчилгээг чанартай, хариуцлагатай, аюулгүй хүргэх - Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллана.
Байгууллагын стратегид тулгуурлан Хүний нөөцийн төлөвлөлт, сонгон шалгаруулалт, бүрдүүлэлт, хөдөлмөр эрхлэлтийн харилцааг зохицуулах чиг үүргийг хариуцан ажиллах Шинэчлэгдсэн хуулийн дагуу хөдөлмөрийн эрх зүйн харилцааг мэргэжлийн түвшинд хэрэгжүүлэх, шаардлагатай дүрэм журмыг сайжруулан ажиллах Байгууллагын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах хүний нөөцийн бүхийл асуудлыг удирдан зохион байгуулах
- Эмнэлгийн өмч хөрөнгө, бараа материал, техник хэрэгслүүдийн бүрэн бүтэн байдлыг хамгаалах, эмнэлгийн хэвийн үйл ажиллагааг хянах үүрэг хүлээнэ. - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад үүрэг
Үйлчлүүлэгчийг угтан, шаардлагатай мэдээллээр хангах Байгууллагын үйл ажиллагааны онцлог үзлэг шинжилгээ хийх кабинетуудын байршлын талаар зөв мэдээлэл өгөх Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу хийж гүйцэтгэнэ
Эмнэлгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн үргэлжлүүлэхэд эрүүл мэндийн тусламж үйлчилгээний чанар аюулгүй байдлыг хангахуйц цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх
Эмнэлгийн эмчилгээний хоол болон ажилчдын хоолны цэс боловсруулж гаргах Хоол зүйн зөвлөгөө өгөх Эмчилгээний тогоочтой хамтран ажиллах
Эмнэлгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн үргэлжлүүлэхэд шаардлагатай эрүүл мэндийн тусламж үйлчилгээний чанар, аюулгүй байдлыг хангахуйц ариутгал, үйлчилгээ хийх