Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, байгаль орчны хууль тогтоомж болон холбогдох стандартыг ажлын байранд хэрэгжүүлэх Нийт ажилтнуудыг Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Компанийн хэмжээнд ажилтны аюулгүй, эрүүл орчинд ажиллах, байгаль орчинд ээлтэй үйл ажиллагаа явуулах соёл, зан үйлийг төлөвшүүлэхэд дэмжлэг үзүүлж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд үүсч болох бүхий л эрсдэлийг тооцож дүгнэлт гаргах Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд хэрэглэгдэх түүхий эд, сав баглаа боодол, бэлэн бүтээгдэхүүний чанарын шаардлагыг стандартын дагуу хангуулах Дотоод хяналтаар илэрсэн үл тохирлуудад дүн шинжилгээ хийх, мониторинг хийх чиглэлд Эрүүл ахуйч нарыг удирдан чиглүүлэх
Захиалгын дагуу барааг хурдан шуурхай, үнэн зөв бэлтгэхэд туслах, ачуулах Бараа бүтээгдэхүүнийг хүлээн авахад туслах, агуулахад цэгцтэй хураах, барааны өрөлт хураалтыг байнга сайжруулах, эмх цэгцтэй байдалд анхаарах Бараа материалын дутагдалгүй ажиллах Агуулахад ирсэн бараа бүтээгдэхүүнийг захиалсан тоо ширхэгийн дагуу Оюу толгой төслийн талбай руу явуулах Агуулахын нөөцийн мэдээлэлд хяналт тавьж, удирдах ажилтныг мэдээллээр хангах Агуулахын бараа бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын горимын дагуу хадгалах Агуулахад бараа хадгалах, ачуулах хэсгийн байранд гал, цахилгаан болон усны болзошгүй аюулаас урьдчилан сэргийлэх үзлэг байнга хийх 14/14 ростерын хувиараар ажиллах боломжтой байх